Катерина Осадча влаштувала вечерю для Потапа та похвалилася своїми зв’язками з репером

Зірки, які давно виступають на естраді часто стають добрими друзями один для одного. Ось і подружжя Горбунова та Осадчої нещодавно влаштувало свято для своїх кумів

Ще минулого року прихильники сумнівалися: чи дійсно Потап, репер Олексій Потапенко, є кумом Катерини Осадчої та Юрія Горбунова. Цього Різдва зірки вже не приховувались ні від кого і показали на своїх сторінках своє спільне свято.

Господаркою виступила незмінна ведуча “Світського життя”. Катерина, як справжня господиня, причепурилася у традиційний український одяг та приготувала пишну вечерю. Світлину жінка зробила на своїй розкішній кухні.

Святковий стіл зірок вразив вишуканістю домашніх страв та елегантністю столового сервізу.

Проте, справжні розваги чекали на сина ведучих. На відео його мама показала, які прості, але захоплюючі веселощі влаштував похреснику Потап. Видно неозброєним оком, що дитина вражена спілкуванням з репером.

Катерина зазначила, що всі близькі приділяли у той вечір увагу дитині. Врешті-решт, зірка зазначила, що дуже любить своїх кумів.

Вся зіркова родина за столом

Як співак та ведучі породичалися? 

Вважається, що шоу-бізнес – така сфера, де дружба просто неможлива. Проте, Потап довів зворотнє.

Минулого року під час інтерв’ю на одній з радіостанцій, репер зізнався, що став хресним батьком для маленького сина Юрія та Катерини. Досить довгий час цю інформацію медійні персони приховували.

Більше того, зірки проживають недалеко один від одного.

Потап розповідав, як кумедно виглядає, коли він на своїй машині іде додому і малий похресник біжить його зустрічати, адже у його рідного батька автівка така сама.

Олексій Потапенко у захваті від дитини. Він розповідав, що хлопець – суміш з усіх гарних якостей Катерини та Юрія. Характер малюка дуже імпонує реперу.

Слід нагадати, що Іван (так звати сина Горбунова) – друга дитина для Осадчої. Старшого її сина звати Ілля, йому вже більше ніж 15 років. Юнак веде не публічний спосіб життя й навіть на маминих світлинах намагається приховувати обличчя.

 

Схожі статті