Максим Галкін представив авторський міні-фільм: головну роль віддав собі, а от про кохану Пугачову забув

Російський гуморист і батько двох чудових дітей Максим Галкін вирішив порадувати прихильників не лише кумедними постановками на актуальні теми.

Схоже, що зіркова родине теж встигла побути на дистанційному навчанні й відчути на собі усі його переваги.

Тож цього разу артист випустив власний міні-фільм “Дистанційка”. Як зазначив гуморист у ролику, сюжет засновано на реальних подіях.

При цьому, які б серйозні теми не піднімалися, Максим Галкін, у властивій йому гумористичній манері, показав один з он-лайн уроків. Прихильникам сподобалася така ідея, проте вони не пропустили можливості пожартувати на цю тему.

Зокрема, дехто зауважив, що ті, хто дистанційно навчаються, мусять і працювати дистанційно. При цьому дехто впізнав у ролику свою реальність, зазначивши, що не уявляють як можна дистанційно викладати цілому класові з 30 чоловік.

Прихильники поділилися враженнями від ролика, подякувавши за висвітлення такої актуальної зараз теми і гумористичний підхід до роботи. Підписники гумориста не оминули увагою і реалістичність персонажів та їхніх кімнат.

Також шанувальники Максима Галкіна побачили відсилку до міні-фільмів “Осторожно модерн” з Дмитром Нагієвим.

Гуморист пригадав і свої шкільні роки, зокрема день 19 століття, який організували у них в школі.

Під серією знімків артист розповів про той день і залишив опис до кожного знімка. розглядаючи знімки, прихильники поцікавилися у якій школі навчався гуморист. Насправді. максим галкін за шкільні роки встиг повчитися у кількох школах. судячи з дописів прихильників його творчості.

На знімках помітно, що Максим Галкін ще в школі був доволі артистичним і професію обрав собі відповідну.

А діти гумориста і Примадонни, Ліза і Гаррі, увібрали в себе весь артистизм батьків і постійно цим користуються. І часто тішать своїми здібностями і вміннями не лише зіркових батьків, а й прихильників пари.

Схожі статті