Підопічна Потапа Мішель Андраде вразила історією з минулого: переїзд, цькування і кастинг проти волі батька

Мішель Андраде пригадала, як завоювала популярність проти волі батька.

Українська співачка болівійського походження Мішель Андраде стала популярною після участі у вокальному шоу “Голос країни”. Саме тоді на неї і звернув увагу Потап, який і запросив її до свого гурту MOZGI.

Проте життя дівчини не можна назвати легким і безхмарним. Переїхавши у 13 років з рідної Болівії до України, Мішель зіткнулася у школі з булінгом. Причиною цьому, як розповіла сама дівчина, став її акцент, мова з помилками і те, що вона не завжди все розуміла і часто перепитувала.

Проте було єдине, що рятувало її від усіх негараздів – любов до музики і співів. Зірка пригадує. що в дитинстві часто влаштовувала вдома концерти, особливо коли батьків не було вдома.

Але і на цьому шляху не все Мішель Андраде давалося легко. Справа в тому, що спершу її батько, професійний музикант, не був у захваті від того, що донька хоче співати. Але впертість Мішель зробила свою справу і, взявши маму за руку, дівчина пройшла відбір і отримала визнання всієї країни. Лише після цього її тато повірив у неї і визнав, що вона вже доросла, аби самій обирати чим займатися у житті.

Ймовірно, тато хотів захистити доньку від усіх складнощів, з якими пов’язана професія співака, адже сам не з чуток знав наскільки це важко, але бажання дівчини співати перемогло все.

Мішель Андраде
Мішель Андраде

Після “Голосу країни” Мішель Андраде буквально прокинулася знаменитою. Проте навіть юний вік не став причиною не працювати. Співачка розповіла, що в неї, як і у будь-якої іншої зірки трапляються тривалі зйомки, коли часу на відпочинок взагалі немає. Найдовшими її зйомками була робота над одним з кліпів, яка тривала 25 годин підряд.

Проте навіть тривала і виснажлива робота над собою не допомогла дівчині уникнути зіркової хвороби. Проте співачка вчасно схаменулася і, як вона сподівається, уникнула цього. хоча сама ж жартує, що про таке треба питати не в неї, а у її колег по гурту.

У арсеналі співачки не лише музична кар’єра. Вона встигла спробувати себе як телеведуча, акторка, але все ж залишалася вірною улюбленому заняттю – музиці і співам.

Мішель Андраде дуже тепло відгукується і про Олексія Потапенка та Ірину Горову, підкреслюючи, що вони дуже різні, але однаково переймаються успіхом проекту. Співачка зізналася, що вимогливий характер Ірини горової дозволяє зробити співпрацю більш результативною та комфортною для обох сторін.

Перебуваючи на піку популярності. дівчина не зазнається і радість їй приносять прості речі. як от нові шкарпетки. При цьому бути вони можуть будь-якими: білими, чорними або з Дідом Морозом.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.