Настя Каменських розсекретила, як вітатиме коханого: Потап такого точно не очікував

Настя Каменських не уявляє собі життя без всього яскравого та веселого, особливо коли йдеться про свята.

Зіркова дружина Настя Каменських розповіла що саме для неї важливо під час свят. Як виявилося, зірка не може уявити собі свята без друзів та веселощів.

На думку співачки на святкуванні мають обов’язково бути різні ігри. Можна навіть пригадати розваги з дитинства. Для співачки найцікавішими варіантами розваг виявилася “Монополія”, карти та “Крокодил”.

Звісно це добре, якщо збереться компанія. Але бувають і ситуації, коли люди відзначають свята у тісному колі. Тоді з розвагами трохи простіше.

Цікава ідея виявилася і з маскарадом, але не класичним. Настя Каменських зізналася, що її мрія на Новий рік одягти Потапа у костюм Снігурочки, а самій перевтілитися у Діда Мороза.

Крім того, вона згадала і про традицію писати бажання, спалювати їх і випивати попіл разом з шампанським. Дівчина Зізналася, що така традиція є і у її найкращої подруги, але з певними варіаціями. Вона, за словами співачки, папірці з бажаннями їсть.

Загадати бажання на Новий рік
Загадати бажання на Новий рік

Також настя каменських вирішила зізнатися, що любить подарунки і не лише отримувати, а й дарувати. Зокрема, вона поділилася що підготувала коханому на свято. Подарунок виявився далеким від романтичного, але дуже потрібним. Співачка вирішила подарувати коханому електричну зубну щітку.

Взагалі Настя Каменських прихильниця всього корисного та потрібного, тож не дивно, що і подарунок вона обрала відповідний.

При цьому зірка поділилася, що для неї важливий сам процес отримання презенту і розгортання упаковки, а порадіти вона може будь-якій дрібничці. Для зірки головне увага і відчуття свята.

Раніше зіркова красуня розповідала про особливості прикрашання будинку до свята. Як вона зазначила, їй не дуже подобається ялинка в будинку, а от зеленій красуні на подвір’ї вона радіє, хоч і не прикрашає її.

Зате новорічний настрій створює кольорами, різними елементами у кольорах святата і обов’язково напередодні свят у дому має з’явитися щось нове.

Схоже, що Потапові з дружиною точно ніколи сумувати, адже вона вміє з нічого створити справжнє свято.

Схожі статті