Філіп Кіркоров перетворився з короля поп-сцени на робітничого: беззубий та недоглянутий позує перед камерами

Філіп Кіркоров завжди вмів спантеличити глядача. Нове відео короля естради тому прямий доказ.

Філіп Кіркоров завжди вирізнявся стилем. Короля дійсно не було за що дорікнути у підборі, що сценічного, що побутового образу. Проте, любов до епатажу, прагнення привернути до себе ще більше уваги переважає, і співак з’явився перед глядачем у досить незвичному образі.

В артиста коротка зачіска, смугаста заплямована кофтина, а найголовніше, посмішка Філіпа – зіпсована. У співака немає зуба.

Філіп знає, чим вразити глядача

Проте, це все – не серйозно. Насправді, Кіркоров – відмінний актор. У новому кліпі, присвяченому святу 31 грудня, він грає занедбаного батька. До речі, його дружиною на зйомках стала відома російська продюсерка Яна Рудковська.

Її теж стилісти не пошкодували та одягнули у дешевезний халат.

У кліпі також знімався і малолітній син Рудковської, який вже веде власний блог в Інстаграмі.

Щодо Філіпа, то король естради кепкує зі свого образу. Він називає цей стиль – маскарадним костюмом. На питання, чому був обраний саме такий стиль, Кіркоров відповідає, що раз такий поганий був рік, то чому б не вбратися у відповідний образ.

У кліпі чоловік навіть вирішив випити трохи парфумів своєї доньки по кліпу. Її зіграла Ольга Бузова.

Це не перша колаборація зірок.

Раніше на піку популярності стала робота Кіркорова “Цвет настроения синий”. Довгий час що композиція, що відео не сходили з топових сходинок популярної музики. Тоді король естради вирішив перевтілитися у підлітка. Він зробив модну зачіску і вдягнув типові для юнаків речі.

Компанію йому склали популярні російські юні блогери та танцюристи. Ольга Бузова зіграла тоді роль касирки. Дівчина вправно зобразила втомлену долею працівницю супермаркету.

Щоб не казали про сенс цієї пісні, вона надовго закарбувалася у пам’яті слухачів. Більше того, здобула шаленої популярності серед інтернет-користувачів. Багато блогерів зняли свої пародії, що на трек, що на відео.

Схожі статті