Ревізор Ольга Фреймут знову вчить українців гарним манерам, але публіка бунтує: “Яка дурня”

Ольга Фреймут відома своїми вимогами та знаннями з етикету, якими вона не втомлюється ділитися з прихильниками.

Останнім часом, коли Ольга Фреймут починає розповідати про гарні манери, прихильники зірки все частіше піддають її повчання критиці. Адже під заборону потрапляє саме те, що найкраще допомагає висловити емоції або просто найсмачніше.

Цього разу головна інспекторка країни посварила українців за любов до вимокування хлібом рештків соусу або супу з тарілок. Вона зауважила. що за правилами все. що не можна доїсти приборами, потрібно залишати в тарілці.

Дісталося і любителям вимокувати жовток від яйця, які знайшлися серед її прихильників. На це Ольга Фреймут зауважила, що яйця-пашот подають на тості і їх їдять приборами, а якщо принесли яйце на підставці, то його їдять виключно ложкою, попередньо зрізавши вершечок ножем і відклавши його на тарілку.

Яйця з рідким жовтком, як зазначає Ольга Фреймут. приносять з тостом або булочкою і саме їх вмочують у жовток і їдять все разом. Але знову ж таки, не вимокують після їжі посуд.

Хоча поради головного ревізора країни зазвичай збирають чимало позитивних відгуків, проте цього разу прихильникам не дуже сподобалися такі поради. Адже, як зізналися деякі, вони їдять деякі страви саме через те, що наприкінці лишається все найсмачніше, що можна вимокнути хлібом і з’їсти.

А дехто навів приклад італійців, які вимочують з тарілок все і це їхня особливість і традиція, яку вони бережуть. У них для цього навіть є окрема назва “scarpetta”. При цьому шанувальники Ольги Фреймут зазначили, що у кожної країни свої правила і культура їжі і це вважається нормальним.

Також вони зазначили, що у багатьох країнах не вважається ознакою поганого виховання вимочувати їжу хлібом, адже є страви, які їдять тільки так.

Етикет етикетом, але прихильники зізналися, що вдома найчастіше порушують правила і роблять так. як їм зручно. До того ж зауважили, що у закладах, де і так малі порції намагаються всіма можливими способами доїсти страву. не залишати ж.

Раніше Ольга Фреймут вчила українців як правильно аплодувати. Цей допис також викликав неоднозначну реакцію прихильників зірки. Вони зауважили, що у багатьох місцях це недоречно.

А от для для театру або поганого концерту, на думку прихильників зірки, підійде. Тоді у дискусію втрутилася і Королева ночі Оля Полякова, яка зазначила. що чемний варіант не для її концертів.

Після такого допису шанувальники поцікавилися чи у повсякденному житті сама Ольга Фреймут живе за власними правилами етикету, чи все ж дозволяє собі їх порушити і побути собою справжньою.

Схожі статті