Ані Лорак у розкішній сукні з глибоким вирізом заспівала коханому: “Складно без тебе”

Ані Лорак завжди могла зачарувати свого глядача. Та останнім часом її відео, здається, знімають далеко не для підписників.

Ані Лорак зачарувала мережу своєю новою сукнею. Майже 7 мільйонів підписників побачили, як проводить час вона вдома.

Співачка наділа нове сріблясте вбрання та заспівала фрагмент своєї популярної пісні. Фасон підкреслює фігуру Ані Лорак та візуально робить її вищою. Образ доповнює також і нова зачіска зірки.

Знімок з Інстаграму Ані Лорак

Кому тепер Ані Лорак співає пісень?

Поп-діва, ще коли проживала в Україні вийшла заміж за турецького бізнесмена. Близько 10 років подружжя спільно проживало. Ані народила навіть доньку своєму коханому. Проте, подружнє життя зруйнувалося.

Сама зірка та її чоловік причин свого рішення про розлучення не прокоментували. За словами брата Лорак, все йшло до розлучення. Пік пристрастей минув ще до моменту підписання документів.

Відомо, що Мурат, так звуть колишнього чоловіка зірки, був винен у подружній зраді. Бізнесмен загуляв з новою пасією у нічному клубі.

Попри чутки, за словами рідних, співачка намагалася врятувати шлюб всіма силами. Та стосунки настільки погіршилися, що у 9-ту річницю з дати одруження, ніхто з пари не опублікував жодного рядка на своїх сторінках у соціальних мережах.

Ані Лорак з колишнім чоловіком та донькою

З її чоловіком Муратом Налчаджиоглу, тепер зустрічається нова дівчина. Прихильники помітили, що жінка дуже схожа зовнішньо на Ані Лорак.

Коли зірка переїхала до Москви, таблоїди почали приписувати їй роман з Сергієм Лазарєвим. Причиною до того стало те, що співаки досить часто почали з’являтися на публіці. Тим паче, що знайомі артисти були вже давно й обидва мали невдачі в особистому житті.

Після того, як чутки не підтвердилися, прихильники знайшли нову інформацію про обранця Ані Лорак. Виявилося, що потенційним коханим співачки може бути саунд-продюсер Єгор Глєб.

Ані Лорак з новим коханим

Фанатів здивував такий союз, адже хлопець виявився майже на 20 років молодшим за українську артистку.

Більше про особисте життя співачки дивіться у відео:

Схожі статті