Філіп Кіркоров опублікував рідкісне архівне фото: король естради геть на себе не схожий

Філіп Кіркоров останнім часом багато ностальгує.

Король естради, Філіп Кіркоров, завжди дотримувався стилю та слідкував за модними тенденціями. Співак дуже змінився з того чому, як розпочав свою кар’єру. Зараз же артист інколи нагадує своїм підписниками про те, яким він був на початку творчого шляху.

Оцінюють ностальгують разом із зіркою майже 5 мільйонів підписників. Філіп користується популярністю в Інстаграмі.

Зараз Кіркоров надає перевагу спортивному стилю і додає до нього гламурні елементи. Проте, у молодості зірка виглядала геть інакше.

Без перуки у кумедному шарфі, Філіп виглядає, як пересічна людина. Проте, секрет в тому, що такий простий одяг – насправді брендовий. Якщо придивитися на фото, є позначка модного бутика чоловічого одягу.

Філіп згадав молодість

Якого року фото – важко визначити, адже автор не зазначив його.

Проте, дослідивши, як змінювалась зовнішність короля естради, можна підмітити, що найкоротша зачіска у співака була у 1999 році.

Так виглядав артист напередодні нового сторіччя

Це був 5-й рік спільного життя з Аллою Пугачовою.

Та насправді, це 2009 рік.

Річ у тім, що артист був відомий глядачеві  не тільки, як людина, що співає. Філіп не раз брав участь у фотосесіях для різних журналів, а також він добре знайомий з різними модельєрами. Найцікавіше знайомство пов’язано безпосередньо з опублікованою у сторіз Інстаграму світлинами. Зустріч, до речі сталася завдяки журналістам.

Під час візиту в Москву Джорджіо Армані журнал L’Officiel познайомив дизайнера з Філіпом Кіркоровим. Зустріч двох знаменитостей обернулася тим, що за допомогою Армані Кіркоров приміряв абсолютно несподіваний для нього образ: класичний костюм, білий светр, стрижка “їжачок” і рання, як у багатьох чоловіків, сивина на скронях.

Зараз вже більшість і забула про таке перевтілення артиста, проте, тоді, у 2009 році фотосесія викликала жваву екскурсію, через те, що всі, з 1985 року, звикли бачити Кіркорова у стилі “Гламур”

Схожі статті