Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Зміни в особистому житті Олександра Кривошапка відбуваються доволі швидко, тому його шанувальники навіть не встигають за усім слідкувати. Здавалося, що 2 роки тому він тільки-но одружився з неймовірно вродливою дівчиною, як через деякий час вже повідомив про розлучення, і з’явився за кордоном у компанії іншої.

Олександр Кривошапко показав нову дівчину

Олександр Кривошапко розповів, куди зник і чим займається
Олександр Кривошапко показав нову дівчину

Що сталося між екс-подружжям, і чому раптом Олександр розірвав стосунки, які тільки-но починали розвиватися в офіційному статусі достеменно невідомо. Як і те, яким чином йому вдалося виїхати за кордон.

Втім, незадовго до свого від’їзду Олександр дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше пригадав про свою колишню дружину Тетяну Денисову. На той момент хореографа серйозно критикували за її вибір: вона попри зйомки в Україні одразу поїхала до російської федерації і не сказала жодного слово у підтримку Батьківщини.

Олександр Кривошапко в свою чергу заявив, що екс-дружину критикувати не стане, і публіці цього робити не варто. Мовляв, вона росла в російськомовному середовищі, серед російської культури і нібито Росія для неї —домівка.

І саме тоді він розповів, що вони взагалі з Тетяною не спілкуються, і востаннє вона набрала його лише для того, щоб забрати документи. Тоді Тетяна отримувала паспорт і мала взяти папери у Кривошапка.

З матір’ю своєї дочки Олександр навпроти підтримує стосунки, але лише заради спільної спадкоємиці, яку він, до речі, нещодавно бачив. Можливо, його від’їзд за кордон пов’язаний саме з бажанням бути на зв’язку з дочкою.

Олександр Кривошапко показав нову дівчину

Що ж стосується третьої дружини, то у цьому питанні взагалі нічого не зрозуміло. Натомість Олександр нещодавно оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію, на якій показав нову дівчину Христину.

Він ніжно привітав її з днем народження, а також зізнався у своїх почуттях, заявивши, що вони все роблять правильно.

Схожі статті