Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядають 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Коли артистка розпочала свої стосунки з Єгором Долініним, чоловік якраз оговтався після розлучення, і в його домі росли 3 прекрасні дівчинки. Вони були різні за віком, але всі схожі на батька.

Пара активно розвивала свої стосунки, і судячи з усього, діти їм не тільки в цьому плані не заважали, але навпаки – були в поміч.

Подейкували, що Могилевська настільки сильно прив’язалася до дівчат, що молодший перед сном цілувала пʼяти.

Колись Наталія Могилевська була багатодітною

Падчерки Наталії Могилевської показали, як вони виглядають зараз

Зараз зірка виховує двох дівчат, яких удочерила 2 роки тому. Могилевська не збиралася розповідати про це публіці, однак, користувач, який виявився вельми уважним та встиг зняти зірку в столиці разом з дочкою змінив її плани.

Сама зірка зізнається, що спадкоємиць показувати не збирається. Мовляв, вони тільки-но оговталися від пережитого та почали адаптуватися до нового життя, а тому їм необхідна повна приватність.

Що ж стосується дочок Єгора Долініна, вони вже давно виросли, і навіть не підписані на жінку, яка свого часу так сильно їх любила.

Ким вони працюють, чим займаються, — усе це залишається великою загадкою для публіки. Тим паче, що сам Єгор також не надто любить спілкуватися з пресою, хоча ще 20 років тому був з нею на короткій нозі. Можливо цьому посприяло саме розставання з Наталією, яке обговорювалося журналістами ще декілька років після розірвання стосунків.

Зараз же кожен живе своїм життям, а дочки Єгора, імовірно, навіть могли встигнути вийти заміж. Після Наталії Могилевської в них з’явилася інша мачуха, яка не була відомою та популярною.

Примітно, що період самотності, про який говорила співачка, що тривав 10 років, за термінами якраз припадає на період між Єгором та її новим обранцем Валентином. Але навряд зірка щось розповість про це, адже після скандалу навколо весілля свого колишнього заявила, що більше ніколи не буде обговорювати це з пресою.

Схожі статті