Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч багато років присвятила розвитку кар’єри. Зараз в Україні немає людини, яка б не знала дану виконавицю. Але інколи доводиться дечим жертвувати заради успіху. У випадку Злати — це особисте життя. Вона ніколи не приховувала того факту, що завжди в пріоритет ставила сцену, і це негативно відобразилося на її сімейному щасті.

Лише 2 роки тому артистка вперше заговорила про свою готовність побудувати родину, а також народити дітей. У свіжому інтерв’ю для Слави Дьоміна Злата натякнула, що в її житті з’явився чоловік, але розповідати про нього вона відмовилася через недостатньо серйозний характер їхніх відносин.

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці

Злата Огнєвіч показала два стильні універсальні образи на літо - хіт сезону 2024
Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці

Судячи з усього, саме його вона нещодавно засвітила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, у мікроблозі зірки з’явилися нові кадри, на яких Злата спочатку показала обручку на безіменному пальці, а потім в кадр потрапила чоловіча рука.

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці

Що, імовірно, що це просто близька людина з оточення зірки, однак також є вологідність, що Великдень Злата провела саме в компанії свого коханого. І не бажання цієї людини світитися в кадрі лише зайвий раз до цього підводить.

Варто також відмітити, що лише нещодавно Злата знову прокоментувала своє розставання з Андрієм Задворним, і вперше зізналася, що не вважає його поганою людиною, хоча і він розбив її серце і навіть довів до сліз публічно.

Співачка заявила, що бізнесмен хоча і прийшов на шоу заради піару, але коли побачив, що подобається виконавиці, не зміг прийняти одразу рішення, через що уся ситуація і вилилася в болісне розставання згодом.

Впродовж двох років Злата говорила про те, що не перебуває в стосунках у зв’язку зі своєю роботою над психічним станом.

Схожі статті