Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Кар’єра музиканта зазвичай починається з неймовірно важкої праці та навіть боргів, адже артистам необхідно десь взяти гроші не тільки на піар, але й на зйомку кліпів, які зазвичай мають шалений бюджет, не підйомний для багатьох людей. Початок шляху Дана Балана не був настільки важким, адже його сім’я вже була знайома з шоу-бізнесом. Можна сказати, що деякі зв’язки артисту взагалі дісталися у спадок.

Дан Балан поділився знімками з весілля відомої телеведучої

Дан Балан повернувся до жінки, яку поставив на перше місце
Дан Балан поділився знімками з весілля відомої телеведучої

Так, у зірки популярна мати, а зараз ще й сестра, яка працює телеведучою. Сам Дан свого часу намагався підкорити Сполучені Штати Америки, і в нього навіть виходило, і все ж таки він здебільшого популярний у східній Європі.

Зараз чоловік заробляє за допомогою концертів та корпоративів. Останні за 40 хвилин часу можуть принести прекрасний дохід, який в результаті складається у приємні числа.

А тому не дивно, що Дан Балан охоче погоджується на подібні пропозиції. Зокрема 3 роки тому популярна українська телеведуча Іванна Онуфрійчук покликала його виступати для своїх гостей аж 2 рази: спочатку на весіллі на Мальдівах, а потім в Україні.

Вибір журналістики пояснюється просто, вона завжди любила співака і обожнює його музику. Попри те, що свято належало їй, вона не відходила від сцени, поки виступав Балан.

Дан Балан поділився знімками з весілля відомої телеведучої

Зараз він намагається не транслювати, як часто виступає на різноманітних весіллях, а Іванна Онуфрійчук тим часом охоче згадує цей чудовий момент, який наблизив її документ. До речі, зараз головна зірка цього свята, наречена, виношує під серцем дитя від казахстанського мільйонера, з яким тоді і побралася.

Родина проживає в Швейцарії і зовсім скоро стане батьками. І є велика ймовірність, що доля більше ніколи не зведе Іванну з її улюбленим виконавцем.

Схожі статті