Світлана Лобода повідомила про вагітність і показала круглий животик з малюком: майбутній татусь зачарований

Знаменита українська співачка Світлана Лобода заінтригувала мережу, опублікувавши відео, в якому повідомила про вагітність. Що відбувається і хто батько?

Сімейні справи голівудських зірок Джастіна Бібера та Хейлі Болдуін бентежили багатьох протягом п’яти років. Зокрема, співак неодноразово отримував запитання стосовно дітей, і кожного разу говорив про те, що це вирішувати лише його дружині, яка має бути до цього бути готовою морально та фізично. Окрім того, на той момент дівчина активно будувала модельну кар’єру, і не могла сконцентруватися на сімейних справах.

Але нещодавно світ сколихнула неймовірна новина: знаменитості зі світовим ім’ям стануть батьками. Хейлі вже показала свій округлий живіт, і зробила з цього справжньою сенсацією, продавши кадри та відео пресі зі світовим ім’ям.

Світлана Лобода повідомила про вагітність

Світлана Лобода вперше показала чоловіка
Світлана Лобода повідомила про вагітність: хто стане батьком

І цю новину підхопили їхні колеги. Наприклад, Світлана Лобода нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, які були поширені журналом Vogue.

У ролику молоді люди виглядають дуже щасливими та захопленими, і звичайно у стані ейфорії, так як незабаром в їхній родині з’явиться плід кохання.

Варто відзначити, що Світлані Лободі прекрасно знайоме щастя материнство, тому вона може зрозуміти неймовірні почуття моделі. Артистка свого часу народила дочку від продюсера, а потім ще одну від невідомого обранця.

Світлана Лобода повідомила про вагітність: хто стане батьком

Діти зірки постійно з’являються у її мікроблозі, але молодшу вона не показує навмисно, можливо, таким чином захищаючи особистість її батька. Публіка тривалий час підозрювала, що ним є німецький рок-музикант Тіль Ліндеманн, в особливості через те, що дівчинку звуть Тільдою.

Зараз Світлана проживає за кордоном, але підтримує свою країну. Зокрема вона брала участь у багатьох благодійних ініціативах і продовжує привертати увагу до того, що відбувається. У зв’язку з цим співачка неабияк посварилася зі своїми колегами з росії.

Схожі статті