Там могли б жити пташки: Ольга Фреймут показала “гніздо” у себе на голові, з яким вийшла на червону доріжку

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут показала свою зачіску, з якою вона вийшла на червону доріжку. Як зірка прокоментувала цей конфуз?

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут продовж багатьох років навчає своїх співвітчизників правилам поведінки, такту, стилю, тощо. Свого часу вона зарекомендувала себе як професіонал свого діла та людина, яка знається у манерах.

Цікаво, що вчора стільки років ведучу почали критикувати, адже попри її жорсткі вимоги до поведінки інших, дочка зірки сама виявилася далекою від ідеалу. Причому Ольга неодноразово наголошувала на тому, що нікого в рамки не намагається заганяти, і це лише зона для розвитку людей, втім, достукатися до публіки їй не вдалося.

Ольга Фреймут показала невдале архівне фото з червоної доріжки

Ольга Фреймут змінила зачіску та показала, як виглядає
Ольга Фреймут показала невдале архівне фото з червоної доріжки

Хоча насправді Ольга любить посміятися і над собою, особливо в юності. В одному зі своїх інтерв’ю ведуча розповідала про стосунки і зізналася, що сама була більше схоже на дівчину з району, і навіть мала відповідне мовлення.

А нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фотографію, на якій показала, з якою зачіскою дозволила собі вийти на червону доріжку. Кадр був зроблений 13 років тому. І все було-б ідеально, якби не волосся зірки, який нібито жила своїм життям.

Так, пасма склалися таким чином, що голова ведучої виглядало так, ніби на ній знаходяться гнізда.

Ольга Фреймут показала невдале архівне фото з червоної доріжки. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що понад 2 роки Ольга Фреймут разом з чоловіком та дітьми проживає у Великобританії, а її старша дочка навчається в Сполучених Штатах Америки, і постійно провокує публіку на оцінку її поведінки та кадрів. Втім, Злата судячи з усього, має прекрасний потенціал для створення популярного блогу, адже її публікації зачіпають увагу аудиторії.

Ситуації час від часу виходять за межі дозволеного, і тоді Фреймут вступається за свою спадкоємицю, показуючи публіці, що вона не має права переступати кордони.

Схожі статті