Ось так треба носити жакет та підбори: 39-річна Тіна Кароль вразила шанувальників новим образом (ФОТО)

Діва української поп-сцени не перестає милувати новими образами. Тіна Кароль має чудовий смак, а її професійна команда допомагає тримати "марку".

Відома українська артистка Тіна Кароль безперечно не тільки видатна співачка, а й дуже приваблива жінка. Вона розуміє свої сильні сторони та вміло демонструє їх шанувальникам. Як зазвичай, новими світлинами Тіна поділилася у своєму Instagram.

Цього разу, жінка шокувала підписників стильним кашеміровим жакетом та чорними босоніжками на високих підборах. І це все. Це все, що було на зірці. Червоний жакет влучно прикривав все, що потрібно сховати від сторонніх очей та підкреслював стрункі ніжки артистки.

 

Тіна Король показала елегантний образ з жакетом і підборами
Тіна Король показала елегантний образ з жакетом і підборами

Зірка приурочила допис до виходу її нового альбому “Червоні троянди” та поцікавилася у шанувальників, як пісня зачепила ниточки їх душі. За словами Тіни, альбом – це пряме вираження її емоцій, тож зірка переживає, щоб їх сприйняла публіка.

“Подумайте про це: кожне світло має свій відтінок, кожен квітник – свою мелодію. Альбом “Троянди” – це не просто мої слова. Це мої емоції, які виразно звучать в кожній ноті”, – написала Тіна.

Тіна Король показала елегантний образ з жакетом і підборами
Тіна Король показала елегантний образ з жакетом і підборами

Шанувальники залюбки відреагували на пост кумирки. Вони не тільки, як зазвичай, засипали Тіну компліментами, а й поділилися своїми враженнями від творчості жінки. Звісно, думки, щодо найкращої композиції різнилися, проте підписники дійшли спільного висновку – альбом у співачки вийшов дуже чуттєвим та гармонійним. Вони у захваті від треків виконавиці та зізнаються, що пісні змогли проникнути в глибину їх душі.

“Кожна пісня з альбому особлива”, “В кожній вашій пісні є особливий сенс, посил та емоції які ви передаєте через пісні дуже чуттєво”, “Кожна нота в альбомі “троянди” така неперевершена”, – написали коментатори.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.