“Я подарувала тобі життя, а ти мені – його сенс”: молода дружина Павліка вразила кадрами з пологового

Молода дружина Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова не звикла приховувати своє особисте життя. Цього разу вона замилувала кардами з пологового.

Популярна блогерка Катерина Репяхова не вважає за потрібним приховувати своє особисте життя. Жінка з задоволення ділиться сімейними подіями та регулярно показує свого чоловіка – відомого артистка Віктора Павліка та їх маленького синочка Михайлика. Проте, цього разу, Репяхова перевершила сама себе.

У своєму Instagram, жінка виклала архівні кадри зі своїх пологів. Спочатку жінка навіть виклала відео, проте, Instagram швидко видалив його, скоріш за все через занадто відверті кадри. Тому, вона вирішила опублікувати фото з того самого відео. На знімках, новонародженого витирають, зважують та вперше прикладають до грудей матері.

Катерина Репяхова показала перші фото сина з пологового будинку
Катерина Репяхова показала перші фото сина з пологового будинку

Пост вона приурочила до Дня матері. Крім того, вона виклала спільне з синочком фото, яке дуже чуттєво підписала. Попри всі складнощі, які приготувала доля маленькому Михасику, вона щаслива, що народила синочка та вважає його скарбом. Жінка готова підтримувати його все життя.

“Я подарувала тобі життя, а ти мені – його сенс”, – зазначила блогерка.

Катерина Репяхова показала перші фото сина з пологового будинку
Катерина Репяхова показала перші фото сина з пологового будинку

Не забула жінка привітати і свою маму. У своїх сторіс, вона розмістила архівне фото зі свого дитинства. Катерина дуже близька з мамою та сподівається, що такі самі відносини у майбутньому будуть у неї та Михайлика. Вона дякує мамусі за своє щасливе дитинство та дякує богові та таку чудому неньку.

“Мені пощастило народитися у найкращої мами на Землі. Моє дитинство – це радість, любов, підтримка, розуміння від моєї матусі. Сподіваюся, мій син так само колись скаже про мене. Моя мама – приклад для мене”, – написала Катерина.

Катерина Репяхова показала перші фото сина з пологового будинку
Катерина Репяхова показала перші фото сина з пологового будинку

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.