“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.

Популярна виконавиця та багатодітна мама Світлана Тарабарова активно веде своїх соціальні мережі. Жінка залюбки виставляє на широкий загал не тільки професійні публікації, а й події з особистого життя. Звісно, мама трьох дітей не змогла оминути День матері та показала, як її привітали дітки. Подіями жінка поділилася у своєму Instagram.

Виявляється, що її 5-річний син Іван та 3-річна Марійка навіть не здогадувалися про таке свято. Що вже казати про немовля – Полінку, яку жінка народила рік тому. Тому, співачка вирішила самостійно розповісти дітям про подію. Як зазначила артистка, мама – це організатор, навіть власного свята.

“Де квіти, де подарунки, де листівки?”, – жартома запитує Світлана у дітей.

Світлана Тарабарова показала, як її діти описують маму
Світлана Тарабарова показала, як її діти описують маму

Крім того, Тарабарова вирішила дізнатися з чим асоціюється у дітей мама. І якщо Марія почала розповідати про кохання та любов, малий гуморист Іван відразу випалив з одного боку смішку, а з іншого гірку “правду”.

“Мама – це кавоварка, мультиварка, прибиралка та цілувалка. Мамулі тримайтеся”, – підписала Світлана відео словами сина.

Світлана Тарабарова показала, як її діти описують маму
Світлана Тарабарова показала, як її діти описують маму

Також, вона звернулася до підписників та розповіла, що, на її думку – материнство. Вона пояснила, що бути мамою складно, дуже складно, але це безмежний кайф та насолода.

“Бути мамою – це водночас надскладна та найцінніша місія. Бути мамою – це і відчувати безмежну любов і закриватися у вбиральні на 5 хв в сльозах – це теж бути мамою. Бути мамою – це бути розумною та швидкою, бути мамою трьох – це бути надшвидкою. І чесно кажучи, я можу продовжувати ці порівняння ще дуже довго… висновок один – бути мамою – це баланс, якого ми всі шукаємо! Всім любові, спокою та балансу. І головне, щоб всі мами та діти були здоровими. Мрію. З Днем Матері! Мам, я люблю тебе і дякую кожного дня”, – написала артистка.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.