Повезла свого маленького до моря: 36-річна Леся Нікітюк показалася на пляжі Одеси та здивувала компаньйоном

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк потри велику кількість проєктів часто подорожує. Цього разу її стрункі ніжки прогулялися пляжем Одеси.

Самопроголошена народна ведуча Леся Нікітюк дуже заклопотана леді. Вона має декілька проєктів на Новому каналі, волонтерить та активно розвиває свої соціальні мережі. Проте, попри чимале навантаження жінка не забуває про відпочинок. Нещодавно, вона відвідала батьків, що не дивно, адже Великдень, це сімейне свято. А зараз, прогулюється пляжами Одеси-мами.

У своєму Instagram зірка українського телебачення запостила нові сторіс. На коротких відео жінка показує набережну Одеси, Чорне море та тішиться під весняним вітерцем. Не відомо, чи надовго приїхала ведуча, проте погода явно їй сприяє – сонечко світить, а ведуча одягнута в лівчик-топ та бавовняну сорочку.

Леся Нікітюк показалася на піщаному пляжі в Одесі

На південь країни жінка поїхала не сама. Вперше море побачив її улюбленець – песик породи вест-хайленд-вайт-тер’єр Рафік. На відео можна побачити, зміна оточення пішла йому на користь, він з задоволенням ганяє пташок піщаним пляжем.

“Рафіджан вже весь у морській капусті. Малий бомжара”, – жартує телеведуча.

Леся Нікітюк показалася на піщаному пляжі в Одесі

Навіщо Леся приїхала до Одеси, у справах чи задля відпочинку, поки не відомо. Помітно, що вона старається насолоджуватися природою та містом, поки є така можливість. Також, Нікітюк зустрілася з шанувальницями. Дівчата чомусь були впевнені, що вона працювала на місцевому базарі – знаменитому “Привозі”. Й хоча вони переплутали зірку з кимось іншим, Леся з гумором оцінила ситуацію.

“Дівчата до мене підходять і кажуть: “ви ж з Одеси, ви ж у нас на “Привозі” працювали”. Я кажу: “да, продавала тюльку””, – поділилася Леся.

Леся Нікітюк показалася на піщаному пляжі в Одесі

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.