Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.

Вдовою Тіна Кароль стала у вельми молодому віці, ще й з маленькою дитиною на руках. Колись артистка говорила, що саме малюк тримав її при житті, адже вона хотіла з нього піти. Кохання усього її життя пішов у німецькій лікарні від онкології, не добудував їхній спільний будинок, і залишив після себе двох спадкоємців.

Щоб хоча б якось компенсувати відсутність тата поруч співачка організовувала зустрічі для сина з його братиком по батькові лінії. Але, звичайно, це було ніщо у порівнянні з можливістю хоча б раз поспілкуватися з Євгеном.

Ситуація ускладнювалася тим, що Тіна постійно мала знаходитися на гастролях, а тому за хлопчиком слідкували няні. Увесь свій вільний час Тіна намагалася присвятити дитині, але безумовно це було не так просто.

Тіна Кароль показала, як виглядає її єдиний син Веніамін Огір

Тіна Кароль показала, як виглядає її єдиний син Веніамін Огір

Пізніше Веніамін рушив навчатися до Великобританії. З часом він добре оволодів англійською, а рідною мовою почав говорити з акцентом. Додому він приїжджав на канікулах, але здебільшого цей час сім’я використовувала для спільних подорожей, тож в Україні він бував рідко.

Зараз йому 15, він прекрасно вчиться, має безліч талантів, і вже завидний наречений. Але Тіна Кароль так не вважає. Артистка не так давно давала інтерв’ю, в якому зізналася, що не готова віддавати сина невістці, або ділити його з нею.

Вона дуже прив’язана до спадкоємця, і навіть не приховує того факту, що не хоче, аби у серці сина була ще якась жінка. За словами Кароль, вона буде важкою свекрухою.

Сам Веніамін неохоче спілкується з журналістами, і взагалі уникає камер. Хоча нещодавно публіка добряче посміялася з комічної ситуації, яка сталася саме через Веніаміна, який сидячи в ресторані, не міг стримати свого роздратування, у той момент, як його матір танцювала з відомим хореографом у залі. Хлопець буквально вилучав гнів та ревнощі.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.