Аліна Гросу кардинально змінила імідж і показалася із каштановим волоссям: більше не схожа на Ірину Білик

Аліна Гросу вперше за багато років показала, як виглядає з каштановим кольором волосся. Результат перевтілення вона показала у своєму блозі.

Коли Аліна Гросу маленькою з’явилася на екранах, то запам’яталося, як крихітна дівчинка з каштановими кучерями. Цей час давно позаду, а після навчання в Москві Аліна повернулася в шоу-бізнес вже з розкішним боондом на голові.

Він виявився ідеальним для її типажу зовнішності з блакитними очима, світлою шкірою, натуральними рум’янцем та ніжними рисами обличчя.

Аліна Гросу змінила свій імідж та показала результат

Фанати розсекретили особистість нового чоловіка Аліни Гросу
Аліна Гросу змінила свій імідж та показала результат

Своєму вибору вона не зраджувала багато років, і лише нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій постала з темним тоном волосся.

На губах в неї червона помада, а також помітно, що брови мають темний колір. Безумовно, цей кадр дав зайвий раз упевнитися у тому, що Аліна увесь цей час робила правильний вибір, фарбують щось у світлі тони.

Аліна Гросу змінила свій імідж та показала результат. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що півтора роки тому Аліна Гросу переїхала до Сполучених Штатів Америки. Зірка запевняла, що полетіла туди не назавжди і збирається повертатися на батьківщину. Мовляв, опинилася в Лос-Анджелесі лише заради навчання. Але пройшло багато часу, а Гросу не поспішає повертатися додому.

Ба більше, вона навіть встигла вийти у Штатах заміж. Особистість свого коханого вона не розкриває. Але публіка впевнена у тому, що це Роман Полянський.

Аліна тим часом продовжує доповнювати свій репертуар новими композиціями, створює пісні, знімає кліпи і все це робить з-за кордону. Примітно, що Аліні навіть не потрібна преса для того, щоб розповісти вельми цікаві деталі про своє життя, адже нещодавно вона в stories зізналася, що колишній постійно їй зраджував і розсекретила, як саме дізналася про його невірність.

Однак, усе це було піар-компанією до її нової пісні про зради коханого.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.