Залишилася з коханим, незважаючи на мільйонні борги та скандал з нареченою: як виглядає дружина Козловського

Не так давно стало відомо, що Віталій Козловський одружився, а також став батьком. Його стосунки з майбутньою дружиною розвивалися довго, але до останнього залишалися таємницею.

2024-й став для Віталія Козловського роком великих змін. Так, зірка зізнався на телебаченні, що виявляється одружився, а згодом ще й став батьком. В нього народився прекрасний синочок.

Особистість його дружини розсекретили вельми швидко, адже у вузьких колах це не було таємницею. Увесь цей час співак жив з власною піарницею Юлією Бакуменко.

Віталій Козловський показав, як виглядає його дружина

Дружина Віталія Козловського показала ще одного його сина
Віталій Козловський показав, як виглядає його дружина

Свого часу вона фігурувала у скандалі між Козловським та його колишньою нареченою Раміною Есхакзай. Декілька років тому співак нібито мав одружитися на журналісті, але перед весіллям обидва сильно посварилися та розірвали заручини. За словами Віталія Козловського, його обраниця йому зрадила, а за словами нареченої, насправді це він відмовився від неї заради власної піарниці, в яку був закоханий.

Підписники так і не змогли зрозуміти, хто мав рацію, а хто пішов на не достойні речі в стосунках. І лише минулого року журналістка зізналася, що виявляється усе це було зроблено заради її власного піару, а з Віталієм Козловським вони давні друзі, і знайомі ледь не з дитинства.

Тим часом Юлія Бакуменко була супутницею співака, яка завжди знаходилася в його тіні. І варто відмітити, що вона підтримувала його у темні часи, коли Віталій мав мільйонні борги перед Ігорем Кондратюком, репутаційні проблеми, і переживав скандал з журналісткою.

Нагадуємо, що через виконання пісень, на які у Віталія Козловського немає прав, Ігор Кондратюк засудив його, і вимагав компенсацію у неймовірних розмірах, що було схвалено відповідними органами. Ці гроші Віталій досі не сплатив колишньому продюсеру, і немає можливості це зробити, адже гроші дуже великі.

За словами співака, продюсер його зрадив, адже колись був його другом. Зокрема, нібито забрав квартиру у артиста, яка була оформлена на ім’я Ігоря Кондратюка.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.