Тоня Матвієнко показала, що Арсен Мірзоян покаже далеко не кожній: довго приховував, чим зачепив дружину

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко вразила мережу неймовірним кадром, на якому показала, що приховує в собі врода Арсена Мірзояна.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян вже багато років разом. За цей час відбулося чимало різноманітних подій, і здавалося, кожна з них випробовувала пару на міцність. Зокрема, Тоня зізнавалася, що розлука ледь не поклала кінець їхньому шлюбу.

Так, перебуваючи у Великобританії, Тоня Матвієнко відчувала, що як ніколи далека від свого коханого, що призвело до зіткнення інтересів. Але Арсен почув свою кохану вчасно, зміг зробити висновки та провести роботу над помилками.

Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян виглядає вдома

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко заспівали дуетом про почуття
Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян виглядає вдома

Зараз вони разом насолоджуються компанією одне одного. Півроку тому співачка втратила найрідніше людину і поховала матір Ніну Митрофанівну Матвієнко. Варто відмітити, що для Арсена це також була дуже близька людина, адже останні роки вони були наче мама та син.

Співачка не приховувала свого горя та сліз, і регулярно показувала у своєму блозі, як сильно змінилося її життя без мами. Але судячи з усього, вона потроху повертається до минулого життя, і навіть дозволяє собі маленькі примхи.

Днями артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому показала, як Арсен Мірзоян виглядає вдома, і засвітила його неймовірну фігуру. Примітно, що такі зовнішні дані не являються частиною образу Арсена, який маючи серйозну перевагу, не поспішає показувати її іншим жінкам.

Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян виглядає вдома

Нагадуємо, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян почали зустрічатися більше 10 років тому. Спочатку молоді люди чинили супротив своїм почуттям, адже виконавець був одруженим і мав дітей, однак, вони виявилися сильнішими, і врешті-решт, чоловік прийняв рішення розірвати шлюб і прийти до коханої.

Ніна Митрофанівна Матвієнко була проти даних стосунків, але коли все сталося, прийняла нового зятя без жодних проблем.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.