Як виглядає нова дружина Святослава Вакарчука? Успішна та красива, ще й подарувала співаку двох дітей

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук довго приховував правду про свою нову обраницю. Але таку яскраву жінку важко сховати від чужих очей.

Впродовж 20 років усі свої пісні та вірші Святослав Вакарчук присвячував лише одній-єдиній жінці, про яку знала вся Україна. фонарьова залишалася музою артиста, яка тим не менше знаходилася в його тіні.

З часом її образ все менше поставав у його композиціях, і декілька років тому стало відомо, що і цьому є пояснення. Артист через свого піар-менеджера повідомив про розлучення з коханою, з якою прожив багато років разом та виховав падчерку.

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його нова дружина

Святослав Вакарчук та Євгенія Яцута
Святослав Вакарчук показав, як виглядає його нова дружина

А вже через декілька місяців з’явилася новина про народження у Святослава первістка Івана. Хлопчика народила інша дівчина. Її особистість музикант намагався приховувати до останнього, але просто швидко знайшла імовірно матір дитини виконавця. Мова йшла про продюсерку Євгенію Яцуту, з якою Вакарчуку доводилося співпрацювати.

Святослав ніяк дану інформацію не коментував, але незабаром Євгенія, яка тільки-но народила, знову з’явилася на людях з животом, і поповзли чутки про те, що у Вакарчука знову буде поповнення в сім’ї. І саме тоді Святослав цю інформацію підтвердив. Незабаром на світ з’явилася дівчинка Соломія.

Євгенія до Святослава вже була заміж нею, і навіть має дочку від попередніх стосунків Софію. Тож Вакарчук знову має падчерку. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram музикант не публікує жодних сімейних фотографій, і присвячує контент лише своїй творчості, використовуючи платформу, як майданчик для піару.

Колеги зірки також нічого не розповідають про його особисте життя, проявляючи солідарність. Хоча в шоу-бізнесі це лише питання часу, коли хтось із бажаючих захоче привернути до себе увагу через відому особистість, секрети якої можна розповісти.

Нагадуємо, що раніше Святославу Вакарчуку приписували роман з Христиною Соловій, але ці плітки так і не підтвердилися.

Схожі статті

Влад Яма зізнався, яке імʼя отримав в Сполучених Штатах: в еміграції звуть не так, як у рідній Україні

Знаменитий український хореограф Влад Яма розповів, яке ім'я отримав під час життя в Сполучених Штатах Америки. Воно немає взагалі нічого спільного з іменем, під яким зірка відомий в Україні.