З ким живе Ектор Хіменес-Браво? Тільки-но кохана за поріг, а шеф-кухар не самотній, і має про кого дбати

Популярний український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, З з ким живе та проводить час вдома, коли вимикаються камери. Детальніше в матеріалі.

Ектор Хіменес-Браво мав можливість побудувати блискучу кулінарну кар’єру у будь-якій країні світу, адже свого часу навіть добре зарекомендував себе у Канаді. Але вибір чоловіка пав на Україну. Тут він запустив декілька ресторанів, власну лінійку продуктів, а також донині знімається на телебаченні, нагадуючи світу про себе, як про титана кухні.

Колись екзотична для українців зовнішність, харизма, талант, — усе це вкупі та окремо є прекрасними рисами, які здатні у себе закохати. Тому для більшості глядачів було вельми дивним спостерігати за тим, як зірка проживає найкращі роки у самотності, не шукаючи собі пару.

Ектор Хіменес-Браво показав, з ким живе у своєму будинку

Ектор Хіменес-Браво розповів про початок своєї кар'єри
 Ектор Хіменес-Браво показав, з ким живе у своєму будинку

Вже пізніше зірка все ж таки зізнався, що неодноразово намагався побудувати особисте життя. Ці спроби він робив як в Україні, так і за її межами. Спочатку була на наречена Керолайн, з якою довелося порвати через те, що вона не хотіла переїжджати до України, пізніше була українка Ганна, яка навіть познайомилася з рідними Ектора, але через публічність шеф-кухаря не змогла бути з ним.

2021-го Ектор повідомив про те, що в його житті з’явилася ще 1 кохана жінка. На цей раз він відмовився її показувати та розсекречувати її особистість. Було лише відомо, що вона дуже молода. Але після 2 4 лютого дівчина була вимушена евакуюватися. І хоча кохана кухаря покинула, один він не залишився, адже з ним залишилися його найкращі друзі — 2 маленькі собачки.

Собаки Ектора Хіменеса-Браво
Собаки Ектора Хіменеса-Браво

Насправді, зірка їх обожнює, завжди говорить про них з великим теплом а також створює з ними численні фотографії, які публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Публіка вже встигла прив’язатися до цих красенів, і знає, що де б Ектор не був, разом з ним завжди будуть його маленькі товариші.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.