Молода дружина Віктора Павліка стане матір’ю вдруге та повідомила стать майбутньої дитини: “Я завжди мріяла”

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина вразила мережу зізнанням про скору появу дитини. Усі деталі в нашій статті.

Більше чотирьох років тому Віктор Павлік повідомив про те, що в його житті відбудуться кардинальні зміни. Так, музикант одружився на своїй концертній директорці, після чого стало відомо про її вагітність. Невдовзі після весілля дівчина народила хлопчика, який отримав ім’я Михайло. Він став четвертою дитиною зірки.

Пізніше Катерина неодноразово говорила про те, що мріє стати матір’ю ще раз. А от її благовірний навпаки задоволений тим, що є і хотів би зупинитися. Катерина так і не пояснила, яке рішення вони прийняли на цей рахунок, однак зараз молода мама повністю зосереджена на лікуванні спадкоємця, який має проблеми з мовленням.

Дружина Віктора Павліка повідомила, що стане матір’ю

Молода дружина Віктора Павліка повернулася у великий спорт
Дружина Віктора Павліка повідомила, що стане матір’ю

Вона показує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як вони проходять через оці речі, як лікуються та добиваюся свого. Але не обходиться і без приємних новин. Наприклад, нещодавно Катерина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з вагітною подругою, і повідомила, що незабаром стане матір’ю, але хрещеною.

У дівчини народиться дівчинка, а тому Катерина зможу здійснити свою мрію. На фотографіях обидві жінки виглядають дуже щасливими та гармонійними і здається, що не можу дочекатися на появу маленької принцеси.

Нагадуємо, раніше Катерина неодноразово говорила про своє бажання народити маленьку дівчинку, і навіть підбирала їх ім’я у своєму блозі за допомогою підписників. Декілька разів публіка підозрювала, що Катерина може бути вагітною, однак, ці чутки не справдилися. На даний момент молода дружина Віктора Павліка зосереджена на своєму синові.

Віктор Павлік в свою чергу взагалі нічого не говорить напряму про свої плани на дітей, і здебільшого про всі його думки та бажання Катерина розповідає сама у блозі.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.