Після розлучення з мільярдером Захуром стала молодшою на 20 років: Камалія показала, як виглядає зараз

Найбагатша співачка України Камалія показала, як змінилася за останні декілька місяців та вразила неймовірним перевтіленням. Співачка з кожним днем виглядає все краще.

Популярна українська співачка Камалія не так давно повідомила про те, що з її життя йде Мохаммад Захур в якості чоловіка. Пара прожила в шлюбі більше 20 років, і здавалося, що між ними взагалі немає ніяких проблем. Але насправді ситуація стала набагато складнішою після 24 лютого, і врешті-решт зіркове подружжя прийняло рішення про необхідність розстатися.

З моменту виходу цієї новини пройшов рівно рік. За цей час артистка пройшла серйозну трансформацію. Перш за все мова йде про її хворобу. Так, пліткували про те, що Камалія припинила дивитися за собою через розлучення, але зірка одразу ж пояснила, що має аутоімунне захворювання, яке викликає набряки.

Камалія показала, як змінилася її зовнішність після розлучення

Камалія вперше зізналася, що не хотіла заміж за мільярдера
Камалія показала, як змінилася її зовнішність після розлучення

І лише нещодавно артистка почала тішити свою публіку новими кадрами, на яких постає дуже свіжою, молодою та веселою. Зокрема, нещодавно вона публікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий знімок, який порадував зовнішнім виглядом артистки.

На фото вона постала у своїй жовтій вишиванці, з розкішними локонами та легким макіяжем. У коментарях під публікацією одразу ж почали сипатися компліменти на адресу зірки.

Нагадуємо, що співачка вийшла заміж за пакистанського мільярдера на початку нульових. Пара близько 10 років намагалася завагітніти, але безрезультатно. Врешті-решт, Камалія наважилася на операцію в Сполучених Штатах Америки, а потім повернулася для процедури екологічного запліднення.

В результаті народилося 2 прекрасних дівчинки. Двійнят артистка виносила самостійно. Усі ці роки ходили плітки про те, що мільярдер наполягав на поповненні, і лише нещодавно бізнесмен вперше розповів про те, що ніколи не тиснув на дружину з дітьми, і взагалі навіть не заговорював про це, так як мав двох спадкоємців від попередніх стосунків. Тобто, Камалія прийняла рішення про екологічне запліднення самостійно.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.