Андрій Данилко припав до мами Вєрки Сердючки Білоконь і показав силу своїх почуттів: з ним вона щаслива

Популярний український виконавець Андрій Данилко припав до мами Вєрки Сердючки Інни Білоконь і показав силу своїх почуттів просто в усіх на очах.

Андрія Данилка та Інна Білоконь і пов’язують на просто це не та кар’єра, десятки років дружби. Вони познайомилися ще від всіх навчання, і з тих пір мало що змінилося. Хіба що як друзі вони стали набагато ближчими.

В одному зі своїх інтерв’ю Андрій зізнався, що спочатку не вподобав Інно, але як це часто буває, пізніше вони розкрилися і змогли полюбити одне одного.

Андрій Данилко показав свої обійми з Інною Білоконь

Костянтин Грубич розповів, яким Андрій Данилко був на початку карʼєри
Андрій Данилко показав свої обійми з Інною Білоконь

Багато років підряд цим двом приписували роман. І варто відмітити, що диму без вогню не буває. Підгрунтям для цього служили численні фотографії, на яких партнери то тримаються за руки, то обіймаються, то взагалі цілуються в губи. І це при тому, що у Інни Білоконь за плечима вже двадцятирічний шлюб.

Найбільше галасу наробила фотографія поради, де Андрій та Інна сидять на тротуарі та цілуються. Автор даного кадру пізніше заявив, що опублікував його суто заради того, аби повернути Данилку репутацію чоловіка, який зацікавлений жінках.

Під час перерви в кар’єрі обидва майже не світилися разом, але після відновлення нічної діяльності стало зрозуміло, що дружба цих двох не стала слабшою. Зокрема, нещодавно Вєрка Сердючка та її мама дали новий концерт, під час якого ніжно обнімалися.

Під час промови Данилко сильніше пройтись до себе партнерку, а вона поклала свою голову йому на плече.

Андрій Данилко показав свої обійми з Інною Білоконь. Скріншоти офіційної сторінки Вєрки Сердючки

У дописі до публікації також була додана емодзі сердечка.

Нагадуємо, що 2 роки тому Андрій Данилко вперше дав інтерв’ю, в якому розповів правду про своє особисте життя. За його словами, він неодноразово намагався стати сім’янином, та завести родину, але кожного разу терпів невдачу, після чого просто залишити все як є. Зірка не приховує, що дійсно мрію стати чоловіком та батьком, але приймає той факт, що доля розпоряджається з ним зовсім інакше.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.