Ірина Горова зачарувала виглядом свого єдиного сина від Потапа: високий баскетболіст із стильною зачіскою

Знаменита українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова вперше за довгий час показала, як виглядає її єдиний син Андрій, який народився від репера.

Вже багато років Ірина Горова та її колишній чоловік Потап не разом. Втім, їх назавжди об’єднує найважливіша людина в їхньому житті — це єдиний син Андрій. Хлопчик народився у той період, коли кар’єра обидвох була на зльоті. Однак, він не встиг підрости, як батьки розійшлися. Тривалий час Ірина Горова приховувала той факт, що чоловік від неї пішов.

Зірка запевняла, що Олексій не здатен на зраду, усіма можливими способами його захищала, і вже пізніше стало зрозуміло, що здебільшого вона це робила заради їхнього спадкоємця, а також спільного бізнесу, який міг постраждати від репутаційних втрат.

Ірина Горова показала, як виглядає її єдиний син Андрій

Ексдружина Потапа Ірина Горова розповіла про характер свого сина
Ірина Горова показала, як виглядає її єдиний син Андрій

4 роки тому Потап та Настя Каменських побралися і повідомили всьому світу про своє кохання. Вже тоді стало зрозуміло, чому Ірина Горова раптом припинила з’являтися разом з вокалісткою. Але родина неодноразово давала коментарів, в яких пояснювала, що ніякого конфлікту між ними немає, і вони просто тримаються на відстані у зв’язку з пережитим.

Ірина Горова показала, як виглядає її єдиний син Андрій

Ба більше, Андрій регулярно з’являвся вдома у батька, хоча Настя Каменських ігнорувала його свята і не з’являлася разом з чоловіком на дні народження хлопчика, чи інших заходах.

А 2 роки тому стало відомо, що нібито у Андрія та Олексія раптово зіпсувалися стосунки, але обидва дану інформацію не підтверджують.

Натомість складається враження, що Андрій набагато сильніше зблизився зі своєю матір’ю, яка не пропускає жодної можливості похизуватися красивим та спортивним сином, як наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри з Андрієм, який під час зйомки грав у баскетбол.

Раніше Горова говорила про те, що Андрій не полюбляє, коли його знімають, але складається враження, що зараз він набагато легше йде на контакт у цьому питанні.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.