Ольга Фреймут показала того, кого обрала замість Сергія Притули: директор, від якого зірка народила двічі

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут показала, як виглядає чоловік, який поселився у її серці, і зробив її своєю дружиною. Це кохання, яке довго зростало.

Тривалий час публіка підозрювала, що справжнім коханням Ольги Фреймут є одвічний партнер по студії Сергій Притула. І звинувачувати її в цьому не можна, адже колишні друзі виглядали дійсно неймовірно гармонійно разом. Здавалося, що кращої пари годі й шукати для них у всьому шоу-бізнесі. Але стосунки цих двох швидко зруйнувалися.

Спочатку Сергій довго не міг пробачити Ользі той факт, що вона раптом перейшла на інший канал, і не попередила його свого спів ведучого, чим поставили його у дуже погане становище. Вже пізніше вони все ж таки змогли домовитися та повернути довіру, але ненадовго. Останньою краплею, за словами притули, стало витівка Ольги, яка обрізала його відео в соціальних мережах з привітаннями і виставила все так, наче він в неї закоханий.

Ольга Фреймут показала, як виглядає її чоловік Володимир

 Ольга Фреймут показала, як виглядає її чоловік Володимир

У той самий період в житті Ольги з’явився інший чоловік. Мова йде про Володимира Локотка директора з Нового каналу. Почала зустрічатися лише тоді, коли Фреймут вирішила звільнитися. Володимир, який довго придивлявся до телеведучої зрозумів, що втрачає шанс, і почав діяти.

І хоча місце роботи зірка змінила, але знайшла велике кохання, адже через декілька років вони одружилися і стали батьками двічі. Ольга покинула телебачення і стала займатися власним бізнесом.

Оля Фреймут знаходить за кордоном з чоловіком
 Ольга Фреймут показала, як виглядає її чоловік Володимир

Після 24 лютого стало відомо далеко не одразу про те, що Ольга поїхала в Великобританію разом з чоловіком. Пізніше це наробила чимало галасу, але сім’я продовжує продавати разом в Лондоні. Чим зараз займається Володимир достеменно невідомо, але Ольга заробляє за допомогою журналістської діяльності, блогерства та видавництва.

Час від часу вона також з’являється в Україні, здебільшого з лекціями та різними заходами.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.