Двічі мама Наталія Могилевська не стала приховувати правду та показала округлий живіт: “Це сонечко”

Наталя Могилевська опублікувала нові фото, на яких показалася з певними змінами у фігурі. Чи є імовірність того, що артистка чекає на дитину?

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно сколихнула країну новиною про те, що стала матір’ю. Зірка довго приховувала той факт, але після того, як була помічена в місті разом з маленькою дитиною, мовчати вже не було сенсу, адже чутки розійшлися з неймовірною силою.

Варто відзначити, що співачка абсолютно впевнена у своєму намірі не робити із дітей публічних людей. За її словами, дочки пройшли через неймовірні випробування і це було-б зайвим.

Зараз на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram Здебільшого з’являється контакт, де співачка або говорить про творчість, або насолоджується материнством.

Наталія Могилевська заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Наталія Могилевська розповіла, як на її відомому імені намагаються нажитися
Наталія Могилевська заінтригувала мережу імовірною вагітністю

І хоча співачка вже стала матір’ю двічі публіка впевнена, що вона може наважитися все ж таки на пологи. Тим паче, що зараз у зірки є коханий чоловік. Артистка ніколи його не показує, але Валентин завжди поруч. За словами артистки, саме він зробив її коханою жінкою та люблячою мамою. І так само з ним знаменитість почала припускати, що можливо наважиться на народження малюка.

Зокрема, нещодавно артистка опублікувала у своєму мікроблозі лінійку нових знімків, на яких постала у розкішній сукні-вишиванці, а також засвітила округлий живіт.

Але навіть якщо співачка дійсно виношує під серцем дитя, то імовірно розповість про це далеко не скоро. Варто відзначити, що 2024-й став вельми плодовитий уроком для зірок, адже Джамала, Іванна Онуфрійчук та інші зірки повідомили про те, що знаходяться в цікавому положенні.

Також за ці 2 роки встигли народити Лілія Ребрик та Світлана Тарабарова, попри те, що події в країні не розташовують до подібних заходів. Дійшло навіть до того, що публіка взялася сильно критикувати зірок за їхню вагітність, однак цей антитренд швидко був знищений зауваженням від впливових українських блогерів.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.