“Підтримую український мас-маркет”: Джамала розкрила вартість свого образу – стильно не означає дорого

Нещодавно популярна українська виконавиця Джамала завітала на шоу до Євгена Яновича. Там зірку перестрів блогер Ніколас Карма, який випитав у неї вартість образу.

Український блогер Ніколас карма, який відомий завдяки своїй фразі “Скільки коштує Look?”, не тільки зупиняє перехожих на вулиці. Це питання, чоловік задає й до зірок українського шоу-бізнесу. Раніше, під його приціл потрапила Тіна Кароль, а нині на питання відповіла Джамала.

Джамала зізналася, скільки коштує її одяг
Джамала зізналася, скільки коштує її одяг

Відома українська виконавиця Джамала стала запрошеною гостею у шоу Євгена Яновича “20:23”. Сапе за зйомках цього проєкту, Ніколас підловив артистку. Тож, жінці нічого не залишалося, як відверто розповісти про вартість своїх речей. Хоча, вона й не пручалася, Джамала відразу зізналася, що не носить дорогих брендів, а віддає перевагу мас-маркету.

“Усі біжать у Zara, а я підтримую український мас-маркет і такі бренди, як Frolov, Litkovska. Супер класні”, –  поділилася Джа.

Жінка пояснила, що її чорна сукня та біла сорочка коштують по дві тисячі гривень, а кросівки 100 доларів. Увагу приділили й парфумам виконавиці, вони також вартують 100 доларів. Загалом, образ вийшов дуже стильним та гармонійним. Його влучно доповнили цікаві прикраси – каблучка з порцеляни та масивні срібні сережки. Варто відмітити, що вагітність дуже личить Джамалі.

Джамала зізналася, скільки коштує її одяг
Джамала зізналася, скільки коштує її одяг

Вартість прикрас зірка не назвала, й до цього відразу причепилися хейтери. Під постом Ніколаса почали писати, що артиста змовчала про їх вартість через захмарну ціну. Проте, й співачка не пасла задніх. Вона відразу присікла критику, розставивши всі крапки над “ї”. Її прикраси належать українським брендам. Наразі, ціна каблучки – 2300 гривень, а співачка купляла їх ще за 800.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.