Леся Нікітюк показала поцілунок, який дістався тому, з ким вона живе: тримаючись за руки та посміхаючись

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала мережу неймовірними кадрами, на яких показала усю силу своєї ніжності та любові. Детальніше в матеріалі

Леся Нікітюк завжди жартує про свою самотність, хоча ні для кого не секрет, що насправді телеведуча просто вдало приховує свої романи. Досі шанувальники так і не дізналися жодної особистості, який вдалося все ж таки підкорити серце зірки. Навколо романів Лесі ходило безліч найрізноманітніших чуток, їй подейкували навіть про її зв’язок з Сергієм Притулою. Сама Нікітюк розповіла про свої стосунки лише раз, коли збиралася заміж за свого таємничого сусіда.

Тоді думки публіки на цей рахунок поділилися: деякі вважали, що таким чином Нікітюк просто привертає до своєї особистості увагу, деякі все ж таки їй повірили, і не могли пробачити чоловіку, що ці взаємини врешті-решт зруйнувалися, а не закінчилися весіллям.

Леся Нікітюк показала, як цілує свого улюбленця Рафаеля

Богдан Беспалов розповів про колишнього нареченого Лесі Нікітюк
Леся Нікітюк показала, як цілує свого улюбленця Рафаеля

Зокрема, 2 роки тому Богдан Беспалов заявив, що нібито Леся насправді перебувала у стосунках з оператором, із яким крутила роман увесь той час, поки працювала на телебаченні, і нібито саме завдяки йому вона змогла просунутися в кар’єрі. Леся над цим лише посміялася, заявивши, що не потрібно вірити всьому, що кажуть.

До сьогодні відомо, що Леся Нікітюк живе лише зі своїм улюбленцем Рафаелем, який стає щоденним героєм її публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Як наприклад, нещодавно зірка показала поцілунок зі своїм песиком. У цей самий час вона трималася за руку зі своєю подругою, і легко посміхалася, демонструючи ніжність, ласкавість і любов до свого Рафіка.

 Леся Нікітюк показала, як цілує свого улюбленця Рафаеля

Нагадуємо, що до 24 лютого Леся неодноразово проговорювалася про свого коханого. Зокрема, було відомо, що з ним вона подорожувала. Також Леся видала правду про те, що знаходиться в романі під час онлайн-зустрічі з Олею Поляковою.

Але Леся так і не розсекретила, хто ж поселився у її серці, згодом стало відомо, що вона вільна. Тобто, ймовірніше за все, стосунки все ж таки закінчилися.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.