Юрій Горбунов показав колишню дружину, яка колись покинула заради нього свого чоловіка: вона була балериною

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина Людмила, з якою він досі підтримує зв'язок. Деталі в статті.

Юрій Горбунов завжди мав репутацію зразкового сім’янина. Ще 20 років тому усі говорили про те, як він закохався у жінку, яка була старша за нього, але відрізнялася елегантністю та харизмою. Людмила Горбунова була балериною, яка пішла від свого чоловіка до молодого обранця. У цьому шлюбі Юрій Горбунов виховував падчерку Ксенію.

Юрій Горбунов показав свою колишню дружину Людмилу

Горбунов показав свою колишню дружину
 Юрій Горбунов показав свою колишню дружину Людмилу

У шлюбі з цією жінкою Юрій Горбунов прожив більше 20 років, але коли розлучився, навіть не повідомив про це публіку. Лише Катерина Осадча внесла певну ясність у те, що відбувається між Юрієм та його екс-благовірної. Коли Катерина завагітніла, стало зрозуміло, що доведеться робити публічні заяви. Тоді Юрій зізнався, що вже 2 роки як розлучився.

Уважні фанати здогадувалися, що напевно мова піде про серйозні зміни у особистому житті телеведучого, адже навряд він раптово погодився говорити про приватне. І дійсно, незабаром телеведучий зізнався, що в нього народиться первісток, а також повів свою нову обраницю на розпис.

Остання задача була не з легких, адже Катерина Осадча давно ділилася своїм небажанням виходити заміж ще раз, а також зневірою в шлюб.

Але врешті-решт заради сина Катерина все ж таки пішла на це. Дуже давно в архівних інтерв’ю вона говорила про те, що піде під вінець лише у випадку, якщо знову завагітніє.

Нагадуємо, що у Юрія Горбунова вже досить доросла падчерка. Ксенії має бути близько за 30. Людмила Горбунова нині знаходиться в Сполучених Штатах Америки біля своїх дітей, і Юрій Горбунов зізнається, що вони підтримують спілкування, адже провели разом багато років, і не бачила жодної причини розривати цей зв’язок. Так само Катерина повністю не порвала з Олегом Поліщуком, який є батьком її сина Ілі, і чоловік навіть приходить на дні народження до тещі.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.