Проста та без зіркової хвороби: як виглядає офіційна дружина 42-річного Сергія Притули в реальному житті

Після того, як перший шлюб Сергія Притули розпався, чоловік знайшов нове кохання, яке береже як зіницю ока. Пропонуємо дізнатися, як починалися стосунки пари.

Відомий український телеведучий та волонтер Сергій Притула одружений вдруге. Його обраницею стала продюсерка Нового каналу Катерина Сопельник. Пара разом вже 9 років та виховує двох донечок Соломію та Стефанію. Крім того, Сергій є батьком для свого єдиного сина Дмитра, народженого у першому шлюбі. Тож, пропонуємо дізнатися, як почалося lovestori закоханих.

Сергій Притула показав свою дружину
Сергій Притула показав свою дружину

Сергій та Катерина знайомі, ще з часів його першого шлюбу. Проте, тоді їх поєднували тільки робочі стосунки. Після розлучення Притули, пара почали дивитися одно на одного по іншому та скоро у них закрутився роман. До самого весілля вони приховували свої почуття. Але у 2015 все вийшло на широкий загал.

Сергій Притула показав свою дружину
Сергій Притула показав свою дружину

Весілля також було таємним. Його відзначили у Львові в компанії найближчих родичів та друзів. Вели його наближені до Сергія люди – Олександр Педан та Антон Лірник. Не обійшлося й без “Вар’ятів”.

Сергій Притула показав свою дружину
Сергій Притула показав свою дружину

Влітку 2017 років Всесвіт подарував їм старшу донечку Соломію. А за декілька років пара стала щасливими батьками Стефанії. Попри постійну заклопотаність чоловік старався приділяти максимум уваги дружині та донечкам. Крім того, він не забуває й про свого старшого сина. Дмитрик не тільки тісто спілкується з батьком, а й має чудові відносини з мачухою. Вони часто спілкуються та періодично їздять на відпочинки всією родиною.

Сергій Притула показав свою дружину
Сергій Притула показав свою дружину

Наразі, екстелеведучий відмовився від телевізійної кар’єри. Чоловік присвятив себе громадській роботі та волонтерству. Катерина підтримує чоловіка.Його благодійний фонд є чи ненайбільшим в Україні. Завдяки роботі його команди та незламності українського народу, у власності нашої розвідки з’явився супутник. Мало хто може пишатися таким досягненням.

Схожі статті

Така ж красива, як матуся: Даша Астаф’єва неочікувано поділилася спільною світлиною з дорослою донькою

Чутки про вагітність Даші Астаф'євої часто можна було зустріти у мережі. Але зараз замість чуток зірка вирішила розповісти про те, що вже народила, і навіть з'явилася на фото з дитиною!

Дружина Олександра Усика показала його дітей: сини – копія батька, а донька – вся в маму (ФОТО)

Родина Усиків є прикладом міцної та люблячої української сім'ї. Олександр та Катерина у всьому демонструють кохання одне до одного. А найбільшим його проявом є спільні діти знаменитої пари.