Троє Хостікоєвих, і всі різні: як виглядає чоловік, син і пасинок Наталії Сумської – в оточенні красенів

Знаменита українська акторка Наталія Сумська вже багато років проживає у шлюбі зі своїм колегою Анатолієм Хостікоєвим. Актор театру та кіно свого часу подарував життя двом хлопчикам.

Анатолій Хостікоєв зумів знайти своє щастя не одразу. Хоча з Наталію він був знайомий дуже давно, але одружився з нею вже після досвіду перебування у шлюбі з іншими. Зокрема, від Любові Кубюк у нього народився первісток Григорій.

Хлопчик успадкував надзвичайні зовнішні дані свого батька та матері, для чого став ледь не першим красенем у театрі. Свого часу він навіть взяв участь у мюзиклі, де грав закоханого парубка. Тоді у хлопця закохалася ледь не вся країна. Навіть зараз глядачі пам’ятають його сині очі та ніжні кучері.

Анатолій Хостікоєв одружився з Наталією В’ячеславівною, коли його син був достатньо дорослим. Тоді ж на світ з’явився хлопчик В’ячеслав. Він свою чергу дуже схожий на матір. Втім, Наталія Сумська володіє надзвичайними зовнішніми даними, тому хоча хлопці між собою і не схожі, але обидва вельми гарні.

Наталія Сумська показала, як виглядають її чоловік, син та пасинок

 Наталія Сумська показала, як виглядають її чоловік, син та пасинок

Які стосунки склалися між братами достеменно невідомо, адже родина зазвичай, якщо і дає інтерв’ю, то здебільшого на рахунок акторської діяльності та досягнень у професії.

В'ячеслав Хостікоєв показав свою обраницю
 Наталія Сумська показала, як виглядають її чоловік, син та пасинок
Як Ольга та Наталія Сумські посварилися через Анатолія Хостікоєва
 Наталія Сумська показала, як виглядають її чоловік, син та пасинок

Тим паче, що між ними величезна різниця у віці, і разом вони ніколи не жили, тож цілком імовірно, що стосунки суто формальні, а не близькі. Цікаво, що не тільки Анатолій Хостікоєв має дитину від попереднього шлюбу, адже Наталія В’ячеславівна також народила дочку Дарину від Ігоря Мамая.

За останніми даними, дівчина живе разом з матір’ю, так як втратила свого чоловіка і має дочку, за якою зіркова бабуся вирішила переглядати. Втім, Сумська ділилася своїми переживаннями на рахунок того, що Дарина не може знайти себе і живе за її рахунок. Хоча як матір вона піклується про свою дитину, але переживає за те, як вона буде жити далі.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.