Зірка “Ліги сміху” Ірина Сопонару відугяла гучне весілля і показала свою білу сукню в українському стилі

Популярна українська акторка Ірина Сопонару вперше вийшла заміж та показала свіжі знімки зі свого весілля. Якою зірка була нареченою та яку сукню собі обрала?

Декілька років тому Ірина Сопонару потішила своїх фанатів новиною про те, що в неї з’явився коханий, з яким вона бачить своє майбутнє. Раніше акторка зізнавалася, що взагалі не мала чоловіка, з яким би будувала плани і могла стати сім’єю. Ба більше, Ірина навіть ніколи ні з ким не жила.

Але зі своїм коханим-британцем Ірина побачила серйозні перспективи, і одразу заявила про це своїм фанатом, яким похизувалася любов’ю, що знайшла. Примітно, що акторка одразу заявила, начебто розраховує вийти заміж за бізнесмена-іноземця. І вже через декілька місяців отримала пропозицію руки і серця.

Ірина Сопонару вийшла заміж вперше та показала весільні кадри

Зірка Жіночого кварталу Ірина Сопонару планує весілля
Ірина Сопонару вийшла заміж вперше та показала весільні кадри

Попри непрості події чоловік приїхав до України познайомитися з батьками своєї коханої. Ірина Тимчасом жила на дві країни, знаходячись то в Україні, то Великобританії.

Цікаво, що зірка неодноразово говорила про те, що також не бачить себе матір’ю, і чим більше часу проходить, тим сильніше вона в цьому переконується. Але зважаючи на позитивні зміни у її особистому житті, в цьому питанні також можуть відбутися трансформації.

А поки що Ірина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram такі довгоочікувані кадри з її весілля. Так, акторка вийшла заміж і поділилася знімками, на яких постала у розкішній традиційні сукні з вишивкою. Рідні зірки також постали у вишиванках. Зокрема, її наречений британець також одягнув український традиційний одяг для цієї події.

У коментарях зірку вже вітають з великою подією у її особистому житті та бажають щасливого шлюбу та діточок.

Імовірніше за все, пара буде проживати саме у Великобританії, хоча Ірина навряд відмовиться від гастрольної діяльності та зйомок в Україні.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.