Ольга Фреймут показала обличчя молодшої дочки від Локотка: їй лише 6, а вже так схожа на старшу сестру Злату

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут вперше в житті показала, як виглядає її молодша дочка Євдокія, якій зараз 6 років. До цього моменту зірка завжди ховала її обличчя.

Своїх двох молодших дітей Ольга Фреймут народила з великою перервою після появи на світ первістка Злати Мітчелл.Безсумнівно, це цілком та повністю залежало від наявності у зірки чоловіка поруч, який міг би стати батьком для її спадкоємців. І коли ця людина нарешті з’явилася, Ольга Фреймут пішла з телебачення, двічі народила і стала щасливою багатодітною матір’ю.

Ольга Фреймут вперше показала обличчя своєї молодшої дочки

Як змінилася старша донька Олі Фреймут: пишні губи, зухвалі наряди та сучасні танці
Ольга Фреймут вперше показала обличчя своєї молодшої дочки

Сімейство оселилося у розкішному будинку за містом. Ольга Фреймут здебільшого займалася блогерською діяльністю, видавництвом, а також лекціями з етикету, адже за час телевізійної кар’єри зарекомендувала себе як знавець та фахівець у цій сфері діяльності.

Першою гніздо покинула Злата, як і очікувалося, адже вступила до вишу Сполучених Штатах Америки. Звичайно, сім’я не очікувала, що через півроку їм також доведеться покинути свою домівку. Ольга Фреймут разом з чоловіком Володимиром та двома дітьми рушили до Великобританії, і нині проживають там. Час від часу телеведучий повертається на Україну, і не проводить цей час дарма, даючи лекції та зустрічаючись зі своїми фанатами.

І так склалося, що за ці 2 роки її маленька донечка Євдокія, які було всього 4 рочки, коли вона виїжджала із дому, вже подорослішала, і пішла до школи. А зараз їй 6, і вона все більше нагадує свою старшу сестру Злату. Днями Ольга Фреймут опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію, на якій вперше показала обличчя Євдокії.

Ольга Фреймут вперше показала обличчя своєї молодшої дочки

Нагадуємо, що родина за ці 2 роки неодноразово потрапляла в скандали. Спочатку через втечу Володимира Локотка за кордон. Пізніше Злата обурювала мережу своєю своїм контентом. Ользі Фреймут навіть доводилося публічно вступатися за свою дочку перед журналісткою телеканалу 1+1, що дозволила собі зайві висловлювання на адресу дівчини.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.