Як виглядає новонароджене маля Марії Яремчук: носила його під серцем таємно, але народила з шумом

Днями стало відомо про те, що спадкоємиця Назарія Яремчука Марія Яремчук стала матір'ю вперше. Ця новина наробила чимало галасу в мережі. А як же деталі?

Про особисте життя Марії Назарівна за останні 5 років не було відомо абсолютно нічого. Після того, як співачка повідомила про завершення сценічної кар’єри, вона обірвала усі зв’язки, які роками будувала з власною аудиторією.

Неодноразово вона зізнавалася, що має фобію виступів перед великою аудиторією, і саме тому її кар’єра для неї стає наче нічний кошмар. Напередодні цієї заяви преса якраз обговорювала імовірний роман Марії з Олександром Пономарьовим. А тому досі публіка вважає, що імовірним чоловіком зірка є саме він.

Марія Яремчук показала, як виглядає її материнство

Марія Яремчук стала матірʼю вперше
Марія Яремчук показала, як виглядає її материнство

Вперше на зв’язок Марія Назарівна вийшла в 2022-го 24 лютого. Причина цілком зрозуміла та логічна: співачка хотіла підтримувати своїх співвітчизників, і робила це протягом багатьох місяців кожного дня.

Ба більше, попри свою заяву про неможливість для неї більше вийти на велику сцену, Марія Яремчук все ж таки з’явилася у Ліверпулі на Євробаченні, де виступала у дуеті. Номер вийшов дійсно якісним та привернув до себе багато уваги. А Марія Яремчук тим часом почала зводити до нуля своє спілкування з фанатами знову.

Марія Яремчук показала, як виглядає її материнство

І лише нещодавно з’явилася інформація про те, що Марія Яремчук нібито народила малюка, і це майже одразу після того, як до мережі злили її фотографії з величезним животом. Чи правда це досі залишається загадкою, але Марія Яремчук не поспішає спростовувати інформацію, що наводить на думку, що вона дійсно стала мамою.

Безсумнівно, якщо сама співачка не хоче виходити з тіні, до свого народженого малюка точно не покаже публіці.

Нагадуємо, що у Назарія Яремчука також залишилися сини, які співають в музичному гурті. Між ними та Марією навіть виникав конфлікт, але в цілому брати та сестра змогли налагодити стосунки та зізналася, що взаємини в них здебільшого нейтральні.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.