Леся Нікітюк прийшла на випускний в садочку до своєї малечі Анютки: від випускниці очей не відвести (ФОТО)

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк вразила мережу свіжими кадрами з випускного своєї малечі Анютки, яку вона обожнює. Деталі в матеріалі.

Леся Нікітюк вже багато років тішить свою публіку знімками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на яких показує улюблених племінниць. З ними вона проводить надзвичайно багато часу, веселить їх, жартує, і демонструє неабияку прив’язаність.

Якось Леся навіть розповідала, що дівчата приревнувала її ще до неіснуючої дитини. Мовляв, розхвилювалася, коли подумали про те, що у Нікітюк колись з’явиться свій малюк, і засмутилися через те, що його ведуча буде любити більше, ніж їх.

Цей зв’язок завжди неабияк зачарував публіку, яка захватом спостерігає за тим, як зірка будує комунікацію з дітьми.

Леся Нікітюк показала кадри з випускного своєї племінниці

Леся Нікітюк показала, як цілує свого улюбленця Рафаеля
 Леся Нікітюк показала кадри з випускного своєї племінниці

Звичайно, попри да надсильну навантаженість Леся Нікітюк завжди знаходить час, щоб провести його разом з малечею, адже дійсно любить дітей. І безумовно, намагаються не пропускати найважливіші дні для них. Як наприклад, випускний.

Днями Леся завітала на свято до племінниці Анютки, де показала, як виглядала свято для дівчат Хмельницькому, а також подарувала публіці безцінні коментарі з жартами.

Леся Нікітюк показала кадри з випускного своєї племінниці. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що після 24 лютого Леся Нікітюк залишалася в Україні і нікуди не виїжджала. Зірка зупинила свою телевізійну діяльність вимушено, так як програма здебільшого не знімалися, і заробляла за допомогою блогінгу.

Леся брала участь у надзвичайно великій кількості благодійних ініціатив, допомагала волонтерам, збирала гроші, шукала житло для переселенців, працювала разом зі столовою, тощо.

Вже пізніше їй вдалося відновити свою роботу телеведучою, і зараз вона як і раніше з’являється як на телебаченні, так і популярна в мережі. І досі публіці невідомо, чи є у Лесі коханий чоловік, і коли вона планує створити власну сім’ю.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.