Влад Яма показав, яким став його син під час життя за кордоном: високий баскетболіст зі світлою шевелюрою

Популярний український хореограф Влад Яма показав, яким став його єдиний син Леон під час життя за кордоном. Хлопчик помітно виріс та інакше виглядає.

Популярний український хореограф і танцюрист Влад Яма майже одразу опинився у переліку тих зірок, які не стали чекати, і одразу ж виїхала за кордон. Наприкінці 2021-го танцюрист разом зі своєю родиною майже 2 місяці знаходився в Сполучених Штатах Америки, після чого все ж таки повернувся до України. Але це повернення не тривало довго.

Вже 25 лютого фанати почали підозрювати, що насправді зірка все ж таки знову виїхав, і мали рацію.

Своє місцезнаходження Влад підтвердив лише через 4 місяці і, варто відзначити, що це інтерв’ю зіпсувало його стосунки з журналістом, однак, шанувальники отримали правду: увесь цей час Влад дійсно знаходився за кордоном. І перебуває до нині там.

Сім’я вже встигла адаптуватися і навіть побудувати нове життя. Зокрема відомо, що Влад влаштувався хореографом у місцеву школу танців у Флориді.

Влад Яма показав свого єдиного сина, який займається баскетболом

Влад Яма показав, який вигляд мав до популярності
Влад Яма показав свого єдиного сина, який займається баскетболом

2 роки тому він також зізнався, що вони з дружиною дуже хочуть ще поповнення в сім’ї. І хоча публіка чекала на хорошу новину, цього не сталося. Натомість Влад багато часу проводить зі своїм єдиним сином Леоном, який прекрасно ладнає з місцевими дітлахами, розвивається і подає великі надії.

Наприклад, нещодавно Влад показав, як хлопець грає у баскетбол з іншими дітьми. Сам Влад у цей момент був за тренера. Хлопчик помітно підріс.

Влад Яма показав свого єдиного сина, який займається баскетболом

Він має хорошу спортивну підготовку, а також таке саме світле волосся, як і було. Часто у діток колір змінюється з віком і темнішає, але Леон залишається таким же світленьким.

Нагадуємо, що не так давно різноманітні зірки ділилися своїми думками на рахунок Ями, і більшість з них вважає, що хореограф все ж таки не повернеться до України, адже встиг призвичаїтися до нового життя і більше не захоче чогось змінювати.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.