Надія Мейхер залізла на скелю і показала округлий живіт: материнство зробило співачку лише красивішою

Популярна українська співачка та акторка Надія Мейхер влаштувала фотосесію серед скель та показала свій округлий живіт. Невже зіркова мама готується до чергового поповнення?

Колись лише один єдиний образ Надії Грановської неабияк інтегрував розуми чоловіків. А тому не дивно, що новина про її вагітність та рішення піти із гурту наробила чимало шуму. Глядачі не бажали її відпускати, і все ж таки співачка хотіла піти своїм власним шляхом, що означало необхідність з нею попрощатися.

З тих пір пройшло багато часу, її особистість досі відома, і не забулася, як це часто буває із зірками. Артистка встигла вийти заміж ще раз, народити кількох дітей та побудувати власне щастя. До останнього вона проживала в Україні, де знімалася в кіно, а також час від часу давали ексклюзивні інтерв’ю. Але основний прибуток їй приносить власний бренд одягу, який вона не втомлюється рекламувати. Адже кращим обличчям марки є її власник.

Надія Мейхер показала нові кадри і заінтригувала імовірною вагітністю

Надя Мейхер знову заспівала
 Надія Мейхер показала нові кадри і заінтригувала імовірною вагітністю

Цього року ім’я Надії неодноразово згадувалося в пресі. Зокрема, її звинувачували у тому, що співачка нібито поїхала разом зі своїм чоловіком Уржунцев до Росії. Так склалося, що Грановська навіть видалила дописи про Україну у своєму блозі.

Втім, вона Новська взагалі дуже не активна в мережі, і інколи робить публікації лише заради того, аби зайвий раз прорекламувати власний одяг. Як наприклад, нещодавно вона забралася на скелі та опублікувала кадри з оголеним животом, щоб підкреслити красу кофтинку, яку вона одягла.

Але уважні шанувальники могли помітити, що артистка наче спеціально робить акцент на округлому животику, можливо натякаючи на своє цікаве положення.

Надія Мейхер показала нові кадри і заінтригувала імовірною вагітністю. Скріншоти особистої сторінки зірки

Хто знає, можливо незабаром співачка дійсно потішить шанувальників новиною про те, що в неї з’явиться дитина.

Нагадуємо, що за останні 2 роки Надія жодного інтерв’ю, поводиться доволі стримано і зайвий раз не дозволяє собі ніяких висловлювань. Це зв’язують з положенням її чоловіка, який будує бізнес в Росії.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.