Обрізала волосся і зробила легендарне боб-каре: Аніта Луценко вперше за 5 років змінила імідж (ФОТО)

Знаменита українська тренерка Аніта Луценко обрізала волосся і зробила легендарне боб-каре вперше за 5 років. Як саме зірка змінила імідж і помолодшала?

Популярна українська тренерка Аніта Луценко прославилася, коли з’явилася на екрані з короткою зачіскою боб-каре. Саме такою її запам’ятали глядачі та шанувальники, і саме такою вона була впродовж багатьох років. Однак, час минає, тренди змінюються, і згодом Аніта змінила імідж, відростивши довге волосся.

Аніта Луценко з донечкою Мією
Аніта Луценко зробила боб-каре та показала результат

Здавалося, що навряд чи знаменитість повернеться до свого модного минулого, однак, це було хибним враженням. Нещодавно Аніта потішила публіку неймовірними змінами, адже зробила зіркове боб-каре і показала результат під час прямого ефіру.

Аніта Луценко зробила боб-каре та показала результат

Аніта Луценко зробила боб-каре та показала результат
Аніта Луценко зробила боб-каре та показала результат

Так, зірка провела бесіду зі спеціалістом-ендокринологом, під час якої засвітила прекрасний щоденний макіяж, який підкреслив її виразні вилиці, а також губи, і продемонструвала свій новий імідж. Варто відмітити, що боб-каре не тільки вигідно підкреслило вроду Аніти, але і наче повернуло її роки, коли вона тільки-но починала свій телевізійний шлях.

Свій образ зірка доповнила ледь помітними аксесуарами, які зробили її більш ніжною та елегантною, а наверх Луценко обрала чорну кофтинку, що прекрасно відіграла на контрасті зі світлим волоссям.

Судячи з усього, вона також використовувала спеціальне освітлення для зйомок, адже можна помітити ефект, якого надає подібне обладнання.

Аніта Луценко зробила боб-каре та показала результат
Аніта Луценко зробила боб-каре та показала результат

До речі, також не менш цікавим контрастом стало те, що бесіду Аніта проводила з спеціалістом, яка також віддала перевагу саме цьому виду зачіски. Однак, у її випадку зірковий боб-каре виглядав абсолютно інакше, завдяки укладанню.

Нагадуємо, що Аніта донині активно проводить різноманітні лекції зі схуднення та підтримання фізичної форми. Також Луценко часто спілкується зі своїми підписниками і розповідає про міфи та помилки, які допускають навіть фітнес-тренери.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.