“Він народився на мій день народження”: Міка Ньютон з малюком на руках розповіла про поповнення в сімʼї

Популярна українська співачка Міка Ньютон, яка вже багато років проживає за кордоном, показала малюка та розповіла про таємницю його народження.

Коли Міка Ньютон переїхала до Сполучених Штатів Америки, її кар’єра була в самому розквіті. Однак, зірка не захотіла надалі виступати на сцені в Україні, намагалася знайти своє призвання за кордоном, і врешті-решт, все ж таки знайшла своє щастя, хоча воно і не виглядало так, як вона його бачила.

Міка стала зніматися у рекламі, а незабаром знайшла своє кохання, і вийшла заміж. Скоро їй 40 років, однак в сім’ї так і не сталося поповнення. Останнє десятиріччя артистка була зайнята лікуванням від раку, що робила неможливим вагітність.

Міка Ньютон розповіла про народження малюка та показала його

І все ж таки нещодавно вона показала, наскільки сильно їй пасує материнство. Міка Ньютон оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з крихітними малюком, якого звуть Вульф. Судячи з усього, це або родич, або дитина друзів. До того ж немовля народилося на день народження зірки.

Міка Ньютон розповіла про народження малюка та показала його. Скріншот особистої сторінки зірки

У кадрі Міка ніжно годує дитину з пляшечки, а її чоловік у цей момент дивиться кудись в сторону, вочевидь, на співбесідників.

Нагадуємо, що декілька років підряд Міка Ньютон боролася з онкологію. У зірки знайшли рак яєчників. Співачка розповідала, що запустила себе, адже тривалий час просто не реагувала на симптоми, які прямо говорили їй про її недугу.

Коли вона звернулася до лікарів, звичайно проходити терапію довелося, і вельми довго. Міка увійшла у стійку ремісію, і після цього була зобов’язана з’являтися кожні декілька місяців для перевірки. Нещодавно артистка розповіла про свій черговий візит до онкологічного центру та навіть зізналася, що сподівається на закінчення цих відвідувань. Мовляв, можливо, цього року вона буде приходити до онколога в востаннє.

Про бажання стати матір’ю Міка Ньютон ніколи нічого не розповідала своїй публіці.

Схожі статті

Така ж красива, як матуся: Даша Астаф’єва неочікувано поділилася спільною світлиною з дорослою донькою

Чутки про вагітність Даші Астаф'євої часто можна було зустріти у мережі. Але зараз замість чуток зірка вирішила розповісти про те, що вже народила, і навіть з'явилася на фото з дитиною!

Дружина Олександра Усика показала його дітей: сини – копія батька, а донька – вся в маму (ФОТО)

Родина Усиків є прикладом міцної та люблячої української сім'ї. Олександр та Катерина у всьому демонструють кохання одне до одного. А найбільшим його проявом є спільні діти знаменитої пари.