Фарфорова шкіра і ляльковий погляд: 39-річна Тіна Кароль показала особисте фото спросоння у своєму ліжку

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає вранці після сну. Чи вдається зірці зберегти свіжість обличчя у свої 39 років?

Тіна Кароль вже давно вважається однією з найвродливіших українських виконавиць. Їй вдається поєднувати в собі, і шарм, і чарівність, і вроду. І все це звичайно викликає неймовірний відгук у аудиторії, яка як з великим задоволенням слухає пісні поп-діви, так і насолоджується її зовнішнім виглядом та стилем.

В свою чергу співачка успішно підтримує власну популярність через різноманітні платформи. Інтернет дає можливість підтримувати її зв’язок з шанувальниками 24 години на добу і повідомляти про найдивовижніша події в її житті, що лише підігріває інтерес до неї.

Тіна Кароль показала, як виглядає вранці

Тіна Кароль показала, як виглядає вранці

Не менш цікавим для фанатів є стиль життя артистки, її будні, коли вона не виходить на сцену і не знімається в шоу.

І Кароль задовільняє і ці потреби. Так, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію, на якій показала, як виглядає вранці без макіяжу та зачіски. Одразу можна помітити, що у зірки неймовірної якості шкіра, яка настільки доглянута, що аж відсвічує. Візуально вона просто нагадує фарфор.

Також у зірки зараз вельми великі очі, напевно після її схуднення, а також доглянути волосся, яке навіть не потребує укладання для того, щоб виглядати здоровим. Також зірка засвітила свою постіль. Вдома артистка віддала перевагу теплим пастельним тонам.

Нагадуємо, що декілька місяців тому епопея з Тіною Кароль та Даном Баланом нарешті завершилася. Молдавські виконавець зробив публічне звернення, в якому спростував чутки про його роман з артисткою, також заявив, що його взагалі нічого з нею не зв’язує. Шанувальники він попросив більше не турбувати його та його рідних через це питання, адже сім’я почала відчувати серйозні труднощі у зв’язку з цим.

За його повідомленням, аудиторія прийшла межі дозволеного і створює проблеми для його рідних.

Схожі статті

Така ж красива, як матуся: Даша Астаф’єва неочікувано поділилася спільною світлиною з дорослою донькою

Чутки про вагітність Даші Астаф'євої часто можна було зустріти у мережі. Але зараз замість чуток зірка вирішила розповісти про те, що вже народила, і навіть з'явилася на фото з дитиною!

Дружина Олександра Усика показала його дітей: сини – копія батька, а донька – вся в маму (ФОТО)

Родина Усиків є прикладом міцної та люблячої української сім'ї. Олександр та Катерина у всьому демонструють кохання одне до одного. А найбільшим його проявом є спільні діти знаменитої пари.