Наталія Могилевська припала до немолодого чоловіка і зізналася йому в почуттях: це і є обранець Валентин?

Популярна українська співачка Наталія Могилевська вперше за багато років показалася поруч з легендарним композитором та зізналася йому в почуттях.

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська вміє за інтригувати публіку. Якщо вона дає інтерв’ю, то не до кінця розповідає правду про свої стосунки з чоловіками, а якщо говорить про дітей, то ділиться планами, але не зізнається, чого вже досягла.

Так само досі невідомо, хто цей загадковий Валентин, який зміг подарувати щастя співачці та зробити її коханою дружиною. Судячи з усього, закохані живуть разом, і виховують зараз прийомних дочок зірки Софію та Мішель.

Наталія Могилевська зізналася в почуттях до відомого композитора

Наталія Могилевська вразила кардинальними змінами у зовнішності
Наталія Могилевська вразила кардинальними змінами у зовнішності

Примітно, що у артистки при цьому вельми розкішне оточення, і вона могла б обрати для себе будь-якого чоловіка, який займається бізнесом, або сценою, або творчістю. Раніше про до нестями закоханих залицяльників Наталі Могилевської у своїх статтях розповідала її подруга Лада Лузіна, яка часто ще й ставала свідком цих подій.

Але з часом їхні дороги розійшлися, а Наталія все більше намагається приховати правду про те, що відбувається поза кадром. Але є люди, любов’ю до яких вона готова ділитися з усім світом. Наприклад, композитор Юрій Рибчинський, спільний знімок з яким вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. У дописі зірка зізналася, як сильно поважає та цінує його, а на фото вони постали вельми дружелюбними і навіть близькими.

Звичайно, попри співпрацю з Рибчинським Наталію Могилевську об’єднує багато чого, вони безумовно і перетинаються на різноманітних заходах, концертах, тощо. Тому платформа для налагодження стосунків між ними є, і вона доволі потужна. А подібні зізнання в мережі лише зміцнюють існуючий зв’язок.

У коментарях підписники здебільшого ділилися компліментами у сторону легенди та дякували йому за його внесок.

Схожі статті

Така ж красива, як матуся: Даша Астаф’єва неочікувано поділилася спільною світлиною з дорослою донькою

Чутки про вагітність Даші Астаф'євої часто можна було зустріти у мережі. Але зараз замість чуток зірка вирішила розповісти про те, що вже народила, і навіть з'явилася на фото з дитиною!

Дружина Олександра Усика показала його дітей: сини – копія батька, а донька – вся в маму (ФОТО)

Родина Усиків є прикладом міцної та люблячої української сім'ї. Олександр та Катерина у всьому демонструють кохання одне до одного. А найбільшим його проявом є спільні діти знаменитої пари.