Олег Винник не зміг приховати дорослого сина-німця від Таюне та з’явився з ним на людях: на батька не схожий

Знаменитий український музикант Олег Виник багато років приховував правду про свою сім'ю та сина. Але рано чи пізно все виходить назовні. Так само і зірка показався зі своїм спадкоємцем.

Коли Олег Винник тільки-но став знаменитим, зовсім не дивно, що навколо нього з’явилася як аура популярності, так і таємничості. Жінки мріяли підкорити його серце, і звичайно цікавилися, чи не зробив цього хтось до них.

Олег тим часом запевняв, що він холостий, дружини в нього немає, а тим паче дітей. І якщо спочатку публіка в це повірила, то згодом почала сумніватися. Зокрема тому, що роки йшли вперед, а нічого не змінювалося.

Олег Винник показав, як виглядає його дорослий син Юліан

Вже згодом з’явилися плітки про те, що насправді дружиною Олега Винника являється ніхто інша, як його бек-вокалістка. Мовляв, разом з артистом розпочала цей шлях ще в юності, і досі залишається поруч з ним.

Щоб знайти правду преса рушила до рідного села зірки, де він виріс. Там журналісти поспілкувалися з односельчанами його матері, які розповіли, що виявляється Олег в юності одружився на дівчині Таїсії, а потім емігрував до Німеччини. І навіть розповіли, що у чоловіка є син.

Тоді виконавець розгнівався на сюжет, але спростовувати отриману інформацію не став. Сам же він засвітився зі своїм спадкоємцем у Домінікані. Разом з продюсером та сином чоловік відпочивав на дешевому курорті, і вочевидь не очікував там зустріти українських журналістів, але вони вчасно помітили, кого їм пощастило зустріти, і навіть зробили декілька фото.

Олег Винник вразив зізнанням
 Олег Винник показав, як виглядає його дорослий син Юліан

Юліан на той момент був вже високим юнаком з темним волоссям, вельми струнким.

 Олег Винник показав, як виглядає його дорослий син Юліан

Лише через декілька років коли у своєму інтерв’ю вперше розповість про те, як відреагував його спадкоємець на те, що фотографії з ним потрапили до мережі. Якщо батько був не в собі від гніву, то його спадкоємець відреагував дуже спокійно і навіть сміявся над фантазією українських журналістів.

Так склалося, що хлопець прийняв рішення пов’язати своє життя зовсім не зі сценою, а проблеми батька, як популярної людини його здебільшого смішать.

Схожі статті

Від молодшої не відходить, а старшу відсилає подалі: Лілія Ребрик розповіла, куди збирається її донечка

Багатодітна мати Лілія Ребрик з задоволенням спостерігає за всіма етапами життя своїх доньок. Проте, спостерігати за старшою досить складно, оскільки вона проводить свої канікули далеко від дому.

“Тирила пшеницю у дяді Льоні”: суперфіналістка “МастерШеф-13” розповіла, як зв’язалася з місцевою бандою

Дитячі спогади є одними з найбільш яскравих для кожної людини. Іноді вони хороші, іноді з гірким присмаком. Альона Московченко розповіла про своє дитинство та про те, чому воно змогло її навчити.