Раміна Есхакзай їй не конкурентка: як виглядає нова дружина Віталія Козловського – україномовна запоріжчанка

Декілька місяців тому стало відомо, що Віталій Козловський одружився вперше. В його житті з'явилася жінка, яка не тільки подарувала йому щастя, але й маленького сина.

Близько восьми років тому Віталій Козловський повідомив про свої заручини з журналісткою Раміною Есхакзай. На той момент та дівчина ще не знайшла свою популярність та не прославилася. Вона періодично з’являлися на телебаченні, пробуючи заявити про себе на всю країну. Однак, як це часто буває, в її випадку стати відомою коштувало їй чималих зусиль.

Звичайно, коли фанати дізналися про нову наречену Віталія Козловського, про неї заговорили. Співак, який так довго знаходився у холостяках раптом все ж таки віддав своє серце іншій.

Віталій Козловський показав, як виглядає його нова дружина

Віталій Козловський
Віталій Козловський показав, як виглядає його нова дружина

Не встигли фанати потішитися за любов артиста, як стало відомо, що заручини розірвані. Раміна говорила про те, що наречений використав для того, аби викликати ревнощі у своєї піарниці Юлії Бакуменко. Віталій натомість звинувачував колишню наречену в тому, що вона йому зрадила. Здавалося, істину знайти неможливо. Участь у цьому взяв навіть батько Віталія Козловського, який також заявив, що майбутня невістка погано вчинила з його сином.

Рік тому Раміна вперше зізналася, що уся історія з заручена ми була придуманою, і насправді вони не мали з Віталієм одружуватися. Мовляв, співак просто допоміг їй з піаром. І судячи з усього, в цьому брала участь Юлія Бакуменко, яка спеціалізується на цьому.

Дружина Віталія Козловського показала ще одного його сина
 Віталій Козловський показав, як виглядає його нова дружина

Коли з’явилася новина про одруження Віталія майже всі здогадалися, хто став його дружиною. Незабаром ще з’явилася новина про її вагітність.

Близько місяця тому на світ з’явився маленький хлопчик. Спадкоємець Козловського наробив чимало шуму в мережі, адже з’явився неочікувано. Зараз зіркова мама та її синочок з нетерпінням чекають на Віталія вдома, адже він захищає Україну. А колишня наречена Віталія захватом привітала обидвох з такою великою подією.

Схожі статті

Така ж красива, як матуся: Даша Астаф’єва неочікувано поділилася спільною світлиною з дорослою донькою

Чутки про вагітність Даші Астаф'євої часто можна було зустріти у мережі. Але зараз замість чуток зірка вирішила розповісти про те, що вже народила, і навіть з'явилася на фото з дитиною!