Як виглядає єдина дочка Володимира Кличка, яку полишила мама-американка: красунечка з подвійним ім’ям

Знаменитий український спортсмен Володимир Кличко на відміну від свого брата Віталія не обзавівся багатодітної родиною, але може похизуватися неймовірною донечкою.

Свого часу стосунки Володимира Кличка та його коханої Хейден викликали цікавість не тільки у української публіки, але й у американського суспільства. Неймовірний красень, всесвітньовідомий спортсмен родом з України оселився разом з коханою в Каліфорнії, де незабаром на світ в нього з’явилася прекрасна дочка.

Дівчинка отримала подвійне ім’я, і вже незабаром почала з’являтися на різноманітних платформах завдяки роботі папараці, які не встану слідкували за родиною.

Володимир Кличко показав, як виглядає його єдина дочка від американки

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі
Володимир Кличко показав, як виглядає його єдина дочка від американки

Ні для кого не було секретом, що боксер надзвичайно любить свою маленьку донечку, готовий зробити для неї все, і точно не готовий її відпустити. Коли стосунки з цивільної дружиною почали псуватися, зірка прийняв рішення, завдяки якому його спадкоємиця невдовзі опинилася в Україні. Права на опіку дісталося йому.

Лише через декілька років Хейден дасть інтерв’ю, в якому зізнається, що нібито колишній чоловік її обманув, скориставшись її поганим станом.

Володимир Кличко разом із донечкою
Володимир Кличко разом із донечкою

Декілька років красуня проживала в Україні разом зі своєю бабусею, яка займалася її вихованням. Однак після 24 лютого було прийнято рішення про евакуацію, і дівчинка виїхала за кордон. Де нині вона проживає залишається загадкою. Хейден розповіла, що вперше за тривалий час змогла зустрітися з донечкою, а також заспокоїла фанатів, пояснивши, що в будь-якому випадку вона знаходиться в повній безпеці.

Матір дівчинка зізналася, що буде боротися за право бути з нею. Що стосується Володимира Кличка, він повністю замовчує як твої стосунки з екс-дружиною, так і оновлення в його особистому житті. Можливо, що боксер вже давно знайшов собі кохання, і може навіть планує поповнення в родині, хтозна?

Схожі статті

Від молодшої не відходить, а старшу відсилає подалі: Лілія Ребрик розповіла, куди збирається її донечка

Багатодітна мати Лілія Ребрик з задоволенням спостерігає за всіма етапами життя своїх доньок. Проте, спостерігати за старшою досить складно, оскільки вона проводить свої канікули далеко від дому.

“Тирила пшеницю у дяді Льоні”: суперфіналістка “МастерШеф-13” розповіла, як зв’язалася з місцевою бандою

Дитячі спогади є одними з найбільш яскравих для кожної людини. Іноді вони хороші, іноді з гірким присмаком. Альона Московченко розповіла про своє дитинство та про те, чому воно змогло її навчити.