52-річний Ектор Хіменес-Браво показав розкішну шевелюру після зміни іміджу: “Що це за синьйор Клопітас”

52-річний Ектор Хіменес-Браво показав розкішну шевелюру після зміни іміджу. Що саме відбулося вдома у зірки кулінарної справи і які результати це принесло?

Ні для кого не секрет, що Ектор просто обожнює своїх улюбленців. У нього їх двоє. Чоловік не просто багато часу приділяє своїм пухнастим друзям, але й вельми часто бере їх з собою різноманітні подорожі.

Так само вони стають його улюбленими героями контенту на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Залюбки Ектор показує як вони змінюються, чому вчаться, які звички набувають, як його смішать.

Ектор Хіменес-Браво показав, що змінилося у нього вдома за один ранок

Ектор Хіменес-Браво не може викинути з голови загадкову особу
 Ектор Хіменес-Браво показав, що змінилося у нього вдома за один ранок

Фанати вже давно звикли до цих двох прекрасних собачок, а Ектор не припиняє дивувати. Наприклад, нещодавно він показав у своєму блозі, які результати принесли парихмахерські послуги для його цуценят.

Так, обидвох собак підстригли, і якщо над Лупітою Ектор не знущався, то для Клопітаса зробив мексиканський капелюх із свого власної шерсті. Відповідна фотографія з’явилася на його акаунті.

 Ектор Хіменес-Браво показав, що змінилося у нього вдома за один ранок. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що позаминулого року шеф-кухар вперше за багато років повідомив про те, що знаходиться в романтичних стосунках. Однак він не встиг показати свою обраницю публіці, пізніше стало відомо, що вона евакуювалася до Польщі разом з собакою-хлопчиком. А зараз улюбленці зірки разом, а отже він повернув собі свого члена родини.

Які зараз у нього стосунки з обраницею досі невідомо. Цілком можливо, що пара прийшла до висновку, що необхідно розлучитися, адже вони досить довго знаходилися в розлуці.

До сьогодні Ектор живе без обраниці разом зі своїми собаками у заміському маєтку. Не так давно чоловік також об’явив, що продає свою нерухомість, і будь-який бажаючий зможе стати його сусідом. Чи вдалося комусь поселитися поряд з Ектором поки що не ясно.

Схожі статті

Така ж красива, як матуся: Даша Астаф’єва неочікувано поділилася спільною світлиною з дорослою донькою

Чутки про вагітність Даші Астаф'євої часто можна було зустріти у мережі. Але зараз замість чуток зірка вирішила розповісти про те, що вже народила, і навіть з'явилася на фото з дитиною!