Багатодітна Ольга Фреймут показала всіх дітей від різних чоловіків: безуспішно вимагала аліменти від Притули

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут не так давно стала багатодітною матір'ю і подарувала світу аж трьох прекрасних дітей. Як вони виглядають зараз?

Свого первістка Ольга Фреймут народила, будучи нікому не відомою журналісткою. Тоді зірка планувала зв’язати своє життя з британцем Нілом Мітчеллом. Пара почала жити разом, але вже на той момент майбутня знаменитість зрозуміла, що не складеться.

З великим животом вона повернулася додому і народила дівчинку. Красуня отримала ім’я Злата. Рідний батько її визнав, дав їй своє прізвище і навіть громадянство.

Багатодітна Ольга Фреймут показала всіх дітей від різних чоловіків

Дочка Фреймут у Києві
 Ольга Фреймут показала, як виглядають її троє дітей

Але з татом Злата майже ніколи не спілкувалася. Ольга Фреймут більше 10 років була самотня. Втім, бажаючих її самотність прикрасити було багато. Зокрема Сергій Притула навіть якось пожартував, що насправді Злата — його дочка. Однак, коли Ольга у відповідь пожартувала про аліменти, його запал одразу ж зменшився.

Вже у стосунках з Володимиром Локотком Ольга Фреймут змогла знайти не тільки сімейне щастя, але й реалізувати свої материнський потенціал. Незабаром вона народила ще хлопчика та дівчинку.

Діти Ольги Фреймут
Діти Ольги Фреймут

Тоді журналістка пішла в телебачення та почала заробляти здебільшого за допомогою свого видавництва, ведення власного блогу та лекцій з етикету. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram постійно з’являються нові фотографії, однак, обличчя своєї молодшої дочки вона показала лише нещодавно. Злата на даний момент проживаю в Сполучених Штатах Америки, адже там вона отримує освіту.

Дівчина немає ніяких фінансових проблем, так як нещодавно, наприклад, купила собі позашляховик. Молодші діти разом з мамою та батьком знаходяться у Великобританії. Судячи з усього, поки що сім’я не збирається повертатися на батьківщину, хоча на них чекає тут і нерухомість, і бізнес.

Цілком можливо, що сім’я навіть наважиться на поповнення ще раз, однак зараз обидва все ще знаходяться на роздоріжжі, адже доля країни вирішується саме зараз.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.